torstai 19. joulukuuta 2013

Kynttilöitä, joululauluja, joulujuhlat ja fiilistelyä

Tällä viikolla on juhittu eskari esikoisen joulujuhlat, leivottu, siivottu, poltettu kynttilöitä oikein urakalla, suunniteltu huomista viime hetken ostoslistaa, kyläilty sukulaiset ja tuttavat ja odotettu tänään alkanutta eskarilaisen lomaa. Nyt saadaan nauttia rauhassa koko perheen kesken muutaman viikon lomasta. Suunnitelmissa on käydä myös kylpyläloma joulun jälkeen lasten toiveesta :) Sunnuntaina juhlitaan vielä perheen pienimpien joulujuhlat ja lauletaan lasten kauneimmat joululaulut kirkossa. Siivoukset on hyvällä mallilla. Tänään paketoin kasan lahjoja lasten päiväunien aikaan. Jouluradiota kuunnellessa tuli mieleeni, mikä on sinun lempijoululaulusi?
Kuvia meidän kuluneesta viikosta.
8 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma noissa kuvissa :) Mun lempparijoululaulu on En etsi valtaa loistoa. Se saa kylmät väreet menemään pitkin kroppaa (jo nyt vaan sitä ajatellessa) ja kyyneleet silmiin laulaessa. Se on mun laulu <3

  VastaaPoista
 2. Kiva, että tunnelma välittyy sinne :) Se onkin tosi kaunis laulu <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja tunnelmia! Täälläkin joulusiivoukset hyvällä mallilla, vielä ois leipomiset edessä. Sain tänään äitini apuun, joten eiköhän ne pian hoidu ;)

  VastaaPoista
 4. Upealle näyttää ja jouluiselle, sulla on näköjään uusi ihana valaisin! Minä olen joululauluihmisiä, eli tykkään kuunnella mielettömästi joululmusiikkia mm. Carola - Himlen i min famn on soinut tiheään ja Michael Bublén joululevyä kuuntelen taukoamatta :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)