tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulupuu on raaaakennettuuu.....

Nyt se sitten töröttää olohuoneessa, meidän joulukuusi. Ajatuksena oli laittaa mustat pallot ja nauhat ja ostinkin jo sellaiset, mutta ne näytti mun silmään jotenkin aivan liian kovalta meillä. Joten päädyinkin laittamaan tänä vuonna ruskeat ja hopeiset pallot. Nauhaksi laitoimme pelkkää helminauhaa. Kuusessa on myös 160 lediä. Lapset olivat riemuissaan kun saivat koristella kuusen jo nyt. Sen kanssa onkin nyt ollut kiva leikkiä. Pikku herraa pallot kiinnostavat kovasti, yllättävän nätisti on ainakin vielä niitä osannut katsella. Saa nähdää montako kertaa ennen aattoa kuusi ehtii kaatua. Jospa ensi jouluksi uskaltaisimme jo laittaa oikean kuusen. 
Millaiset värit teidän kuusessanne on tänä vuonna? Tuleeko teille oikea vai tekokuusi? Entäpä koristeet?

6 kommenttia:

 1. Kuusi on aivan IHANA!!!!!! Meillä perinteinen vihreä muovikuusi, hopea/valkokoristeineen, himottais kyllä laitella jo tulevana viikonloppuna se, katotaan nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Laitahha kuusi pirttiin onhan se jo itsnäisyyspäiväkin viikonloppuna mennyt :)

   Poista
 2. Kerrassaan ihana!!! Pitäiskö minunkin pian...

  VastaaPoista
 3. UPEA! <3 Ihana idea nuo tyynyt kuusen juurella. Meille tulee myös valkoinen tekokuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jemina. Mä melkin arvasin, että takuulla tulee teille valkoinen kuusi ;) Tyynyt saavat olla kuusen juurella siihen saakka, kunhan sinne muutaman paketin uskaltaa laittaa :)

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)