maanantai 27. helmikuuta 2017

Sano se printein!

Täällä taas. Aa, että onkin ollut taas kiirettä ja vilskettä niin, ettei ole juuri ehtinyt vilkaisemaankaan tänne blogin puolelle. Välillä mietin, olisiko aika luopua koko puuhasta, mutta toisaalta ihan kiva antaa mennä tämän omalla painollaan ja kirjoittaa silloin kun se tuntuu oikealta ja aikaa on. Harrastushan tämä on ja harrastuksista ei koskaan saa tulla taakkaa.
 

Viime viikolla laittelimme miehen kanssa jotain pientä uutta makuuhuoneeseen. Tykkään ihan hirveästi tuosta makuuhuoneemme tapetista. Jotain uutta kuitenkin kaipasin seinällä olleen mustan pyöreän peilin tilalle. Haastavaa, koska en kuitenkaan halunnut peittää täysin kaunista tapettia.
Päätin kokeilla isoja printtejä. Jotain makuuhuoneen utuiseen, pehmeään henkeen sopivaa, jossa olisi kuitenkin sanomaa. Tsekkasin suosikki printtikauppani Raamiin.fi valikoiman, eikä se pettänyt taaskaan. Valikoimista löytyi juuri tarpeeksi keveät ja samalla sanomaa sisältävät printit seinälle.
Lupaus on yksinkertaisen kaunis, täynnä sanomaa ja rakkautta. Lupaus yhteisestä loppuelämästä. Lupaus rakastaa nyt ja aina. Hauras taas muistuttaa siitä, miten on elettävä tässä hetkessä, raskastettava nyt. Olemme hauraita ja silti niin vahvoja.Ja kuten olen aikaisemmin jo kertonutkin olen nyt erityisen ihastunut kehyslistoilla ripustamiseen. Eikäpä paljon paremmin näihin mikään muu sopisikaan. Kehyslistat tuovat myös yhtenäisyyttä huoneen muiden vaaleanpuun yksityiskohtien kanssa. Vaalea puu tuntuu myös olevan kestosuosikkini.
Nämä kauniit kehykset ovat Suomalaisen perheyritys Eiri Kehykset Oyn mallistosta.
Listat ovat valmistettu käsityönä kotimaisesta männystä.
Näissä printeissä olen käyttänyt kokoa 50 cm.

Pieniä muutoksia, mutta niin piristäviä. Kevättä kohti mieli kaipaa valoa ja värejä, joita hiljalleen olenkin kaivellut kaappien perukoilta esiin. Ihania tulppaaneja saa taas kaupoista ja aurinkokin näyttäytyy jo.

Aurinkoisena yllärinä teille lukijoille alekoodi Raamiin.fi verkkokauppaan.
Koodilla
fbirale
saat -15% koko valikoimasta!
Nyt kannattaa ostaa ihanat printit kevääksi.

Iloa ja erityisesti aurinkoa viikkoonne :)
 5 kommenttia:

 1. Todella ihanat nuo kehykset tai siis raamit. Ryhdikkäiltä näyttää printit seinällä ja niiden ajatukset on niin just <3

  VastaaPoista
 2. En ole aikoihin käynyt täällä ja ahmin heti monta postausta kerralla. :) Aivan ihastuttava keittiö teillä ja tuo näkymä "kaariovesta."
  Täällä on myös konmaritettu ja pistetty tavaraa kiertoon. Kaikenlaisia sepustuksia olen aiheesta blogiin kirjoittanut. :D

  Olipa kiva, kun kirjoitit tuossa alussa bloggaamisesta harrastuksena. Minä olen usein myös miettinyt, että pistänkö tauolle vai lopetanko kokonaan. Mitä ihmettä, minä kuvaan meidän huushollia ympäri maailmaa ja lukeeko näitä edes kukaan. :D No, onneksi jotkut lukee, kaikki ei vain kommentoi vaikka ne kommentithan tietysti olisivat mukavia.

  Itse olen yrittänyt pyrkiä samaan, että jos ei tule juttua niin silloin ei kirjoita väkisin. :)

  Mukavaa kevään odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana ja sopii täydellisesti. Monesti tulen lukemaan tekstejäsi ja ihastelemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat julisteet makkariin❤ Tulin vastavierailulle 😄 Tuo tapetti on hieno!

  VastaaPoista
 5. Todella ihastuttavat print. Nuo raamit sopivat niihin täydellisesti ja tuo ryhtiä.
  Tykkään kovasti näistä printti julisteista, ja mieli halajaa niitä aina lisää :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)