torstai 2. helmikuuta 2017

Se säkenöi edelleen!

Se säkenöi edelleen meille joka päivä. Keittiö! Jonka pari vuotta sitten purimme lattiasta kattoon niin, että jäljellä olivat enää tukipuut ja villat seinissä ja katossa. Kaikki revittiin pois.
Suunnittelimme keittiön täysin itse, sähkösuunnitelmista lattian valintaan saakka. Toteutimme myös kaiken muun, paitsi sähkö - ja LVI -työt itse. Oi niitä aikoja! Kertakäyttöastioita, mikro ja kahvinkeitin olohuoneen nurkassa, mikroruokia, pölyä, sekasortoa, pitkiä yön tunteja naputellessa ja laastia levitellessä. Mutta niin siitäkin vain selvittiin. Ja lopputulos, se on niin meidän näköinen ja edelleen mieluinen.
Siinä se vuosien saatossa muovautuu vielä enemmän käyttäjiensä näköiseksi ja oloiseksi.
 
 
 
 
 
Ja mitkä säästöt! Useita tuhansia säästimme suunnittelemalla ja toteuttamalla itse.
Pitäisi uskaltaa tehdä sama myös olohuoneen kanssa. Räjäyttää atomeiksi ja uudistaa kaikki pinnat. Olisiko se tämän kevään projekti?
Lupaus keväästä tuntuu olevan ilmassa, aurinkoa ja valoa ja kevään keltaisia tulppaaneja.
 

 

6 kommenttia:

 1. Hei, ihanan keittiön kyllä teitte! Mistä liikkeestä ostitte kalusteet? Kokositteko nekin itse vai tulivatko koottuna?
  t:Sanna

  VastaaPoista
 2. Se on jännä miten aika kultaa muistot keittiöremontista. Meidän diy remontti aikoinaan oli ihan sieltä itsestään ja nyt voisin tehdä heti uudestaan :'D mutta teillä on kyllä kaunis keittiö!

  VastaaPoista
 3. Mielettömän upea keittiö. Itse haaveilen uudesta keittiöstä ja mitä olohuoneeseen tulee niin uusi sohva on mielessä lähes joka ikinen päivä.

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle aivan ihana keittiö ja nuo tuolit! 😍😍 Olisi ihanaa saada meillekin tuommoista seinäpintaa..

  VastaaPoista
 5. Teidän keittiö on kyllä upea, ihailen sitä kerta toisensa jälkeen <3

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)