sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Sunnuntai aamun tunnelmia kuvina

Hiphei!
Täällä taas. Kiirettä on pidellyt töiden ja vapaa-ajankin suhteen. Remontti on pitänyt kiireisenä, onneksi se nyt on ohi. Kuvia luvassa myöhemmin.
Eilinen päivä vierähti perheen kanssa humputtelupäivällä Oulussa. Kävimme elokuvissa, shoppailemassa, kyläilemässä ja vähän herkuttelemassa ihania pannukakkutalon pannareita.
Tuli kyllä perhepäivä tarpeeseen! Tänä aamuna oli rauhallista täällä kotona puuhailla, mies teki pihahommia lapset viihtyivät pitkään omissa touhuissaan. Innostuin polttelemaan kynttilöitä ja kuvailemaan nurkkia.Ihan hyvin voi jo kuusen laittaa esille, eikö? Kohta saa luvan kanssa alkaa laittelemaan kaikkia ihania joulujuttuja. Pian voisi pihavalot viritellä ja askartelut aloittaa. Joululakenteri on valittu ja joulukoristevarastoakin tutkailin yhtenä iltana. Joulu <3
Kynttilöistä tulee niin ihanaa tunnelmaa. Harmi, että turvallisuussyistä niitä tulee aika harvoin iltasella polteltua. Lasten mentyä nukkumaan on kyllä ihana sytytellä mutama kynttilä ja nauttia niiden tuomasta tunnelmasta. Miksi mulla aina kynttilöistä tulee joulufiilis? :) Kuistilla kesän majailleista hortensioista pelastin vielä viimeisiä kukintoja. Hortensiat on niin kauniita! Tänä vuonna yritän säilyttää ne hengissä talven yli, saa nähdä mulla kun on viherpeukalo keskellä kämmentä.
Joko huomasit uudet olohuoneen pöytämme?
Ihastuin näiden väriin ja pintaan. Sattuivat olemaan vielä sen verran tukevaa mallia, että uskalsin matalan mallinkin kotiimme ostaa. Pieni myös tykkää kiipeillä ja pomppia ja mikäs sen oivempi paikka, kuin keskellä olohuonetta ;)

Keittiössä ei ole tapahtunut mitään muutoksia. Olen tyytyväinen keittiöön tällaisenaan.Viime viikolla sain valmiiksi fleecehuovista neulomani jättineulepeitteen. Se on niin ihanan lämmin. Lapsilla meinaa tullaa riitaa, kuka peitteen alla saa pötkötellä.
Eilen illalla neuloin vielä tyynynpäällisen, tänään voisikin ommella sen valmiiksi.


Ihania ovat nämä aamut, jolloin voi pysähtyä nauttimaan kodista ja sen lämmöstä. Kun ei ole kiire mihinkään.
Nautitaan elämästä!

10 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallinen fiilis välittyy tuosta kokonaisuudesta. Olohuoneen keinutuoli on ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Kiireisen arjen vastapainoksi kaipaa rauhaa ja rauhallisuutta :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia - teillä on kaikki niin hyvin balanssissa. <3 Minulla oli huonekuusi esillä kesänkin läpi. :') Nyt se kuitenkin repsottaa, vaikka ei ole ollut huonolla kastelulla.. Katsotaan, kuinka poloisen käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina kiitos <3 Mä en takuulla saa pidettyä tuota hengissä :D

   Poista
 3. Juuri tänään mietin että huonekuuseen voisi jo hakea. Eli, ehdottomasti voi jo nostaa esille! Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siinä se töröttää ja muistuttaa, että ihan kohta se on...Joulu <3

   Poista
 4. Kaunis koti! Itsekkin olen miettinyt tuollaisen torkkupeiton tekoa. :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)