keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Ite tein!

Keittiöpyyhkeitä ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Kauniita sellaisia. Tällä kertaa sainkin keittiöömme kaksi juuri sellaista kuin halusin, taatusti uniikki suomalaista käsityötä. Painoin ne nimittäin itse.


Kankaan pohjaksi valikoitu yllätys yllätys musta, joka on sekä käytännöllinen, että keittiöömme sopiva väri. Ja mikä muu se mustan kaveriksi yhtä hyvin kävisikään, kuin valkoinen. Mustaa ja valkoista siis keittiöpyyhkeissäkin :)Homma on simppeli. Kankaasta leikataan sopivan kokoinen pala, reunat ommellaan ja kangasväreillä voit painaa kankaaseen haluamasi kuviot.Lopuksi silitys ja tadaa valmista tuli!
Meidän pyyhkeisiin pääsi lentelemään kesäinen sudenkorento ja takuuvarma suosikki puolikuu. Sudenkorennot painoin valmiilla muotilla ja puolikuu perunapainannalla. Kyllä nyt kelpaa :)7 kommenttia:

 1. Tulipas ihanat ja teidän kotiin sopivat pyyhkeet. Itse tekemällä saa juuri sitä mitä haluaa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis keittiöpyyhe. Sopii hyvin teidän keittiöön!

  VastaaPoista
 3. Ihana, miten tuosta perunapainetusta puolikuupyyhkeestä tuli noilla värityksillä ihan oikeasti sellainen kuumainen fiilis. :) Tosi hienot!

  VastaaPoista
 4. Wau, onpa kivat!
  Saako ideaa lainata?
  Kauniita kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 5. Päädyin tutkailemaan ihan vahingossa tätä pyyhepostausta, tosin hyvä niin. Tänään meinasin nimittäin käydä pyyhe ostoksilla. Kauhukseni huomasin "syysraivausta" tehdessä kuinka kulahtaneita pyyhket ovat. Niitä kun pestään kuumasssa ja koko ajan. Keittiöön kaipaan kyllä juuri ohkaisia ns.keittiöpyyhkeitä nättejä on harvassa ja tämä sinun idea onkin loistava! Ostankin ihan blankoja ja teen itse :) Kiitos inspiksestä!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)