lauantai 20. helmikuuta 2016

Miltä näyttää vilkkaan kolme vuotiaan leikkihuoneessa?

Vilkas kolme vuotias, sitä tämä rakkauspakkaus todellakin on. Portaiden kaiteet ovat kiipeilyä varten, ihan hyvin voi hypätä kahden metrin korkeudestä ja nopeat syövät hitaat kuuluvat jokaiseen päivään.
Miltä siis näyttää energiaa, iloa ja uteliaisuutta pursuavan kolme vuotiaan leikkihuoneessa?
Värejä, erilaisia kuoseja ja kontrastia. Sitä sieltä löytyy.
Sohvasänky on ostettu nettikirpparilta parilla kympillä, maalasin sen vain itse mustaksi. Pikku pöytä on oikeasti olohuoneen sohvapöytä. Maalasin sen samalla värillä kuin sänky. Lukuvalaisin on löytö paikkalliselta kirpparilta, punaisella maalilla sekin saatiin huoneeseen sopivaksi. 
Tuolit ovat Artekin lastentuoli klassikot. Kauniit ja ajattomat. Matto on lainassa siskon huoneesta, tilalle etsin keltaista puuvillamattoa. Jos tiedätte mistä sellaisen löydän, vinkatkaa ihmeessä. Sänkyssä ei ole lainkaan päiväpeittoa, kauniit Marimekon räsymatto- lakanat tuovat osaltaan väriä eivätkä mielestäni edes vaadi päiväpeittoa. Tauluna taas toimii Marimekon kulkue- kankaasta tekemäni taulu. Raikkaat ja iloiset värit. 
Junaradan osien, pikkuautojen ja työkalujen säilykseen Legon hauskat säilytyslaatikot. Huoneen toisella seinustalla taas muiden lelujen säilytykseen on varattu Ikean Stuva- sarjan laatikosto. Duploja varten pari säiltyspussukkaa. Joulupukin tuoma automatto ja parkkitalo etsivät vähän paikkojaan. Huone ei ole mitenkään suuri ja tavaraa paljon, nyt ne vähän hölmösti ovat toisen maton rinnalla. Verhoina toimii Marimekon räsymatto kankaasta ompelemani purjerengas kappa. Mietin, josko talveksi vaihtaisi pitkät verhot.


Iloisia värejä suloisessa sekasotkussa ilman minkäänlaista tyylilinjaa. Eikö lastenhuoneessa vähän niin voi ollakkin ? :) 

5 kommenttia:

 1. Oikein kivalta näyttää huone. Ihania nuo keltaiset ja punaiset värit yhdessä valkoisen ja mustan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Ihana huone ja ihanat värit. Kyllä tuolla kelpaa leikkiä!

  VastaaPoista
 3. Ihana huone!
  Keltaisia mattoja olen nähnyt Sotkassa ja Ikeassa ainakin:)

  VastaaPoista
 4. Hauska ja ihana huone! Kyllä tuolla varmasti kelpaa leikkiä :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)