perjantai 5. helmikuuta 2016

Lapsellista sisustamista

Joko lähti lapasesta tämä värien kanssa ilottelu ? No ihan vain vähän taas lisäsin. Niin herkullisesti löytyi MaxPlayn- verkkokaupasta maton kanssa samaan sävyyn mätsääviä silikonisa pilvitabletteja. Nämä pilvet on osoittautunut ihan parhaiksi lapsiperheen käytössä, helpot puhdistaa ja ei ole mitään värjääntymiä kovasta käytöstä huolimatta tullut. Meiltä löytyi valmiiksi neljä valkoista, niin otinkin vain kaksi mintun sävyistä niille piristysruiske kavereiksi. Aina ei tavi kaikein olla niin hillittyä, joskus voi heittäytyä vähän leikkisäksi ja sisustella lastenkin makuun sopivasti. Nyt kuitenkin taitaa keittiön osalta olla tämän kevään värit tässä. Omaan makuun hillityn sopivasti. Ihanasti aurinko tänään paisteli koko päivän. Vaikka se onkin niin ihana, paljastaa se muutamia vähemmän ihania asioitakin, kuten pienet sormenjäljet ikkunoissa :)Mutta se on elämää ja hyvä niin, paljon onnettomampi olisin ilman niitä jälkiä ikkunoissa. Nautitaan siis niistäkin.
Minulla on tässä ollut pari kotipäivää ja tänään tein jo toisen kerran laskiaispullia. Esimmäinen satsi upposi parissa päivässä, saas nähdä kauanko tämä kestää. Uhkaavasti näyttävät vähenevän. Nyt luistelemaan ja sen jälkeen maistuukin lämmin kaakao ja laskiaspullat taivaalliselta. Iloista ja aurinkoista viikonloppua sinne!

6 kommenttia:

 1. Jäätävän tyylikästä:)
  Täälläkin leivotaan laskiaispullia.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana matto! Mistä löysit?

  VastaaPoista
 3. Ihanat pilvet. Meillä pienellä vastaavanlainen ruoka-alusta. En uskaltanut vaaleaa ostaa kun ajattelin että jos siihen jääkin värjäymiä.

  Aivan suloinen tuo matto. Mistä on?

  Ja kaiken kruunaa herkullisen näköiset pullat. Nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvissä ei ole kyllä mitään jälkiä jäänyt. Olen ollu positiivisesti yllättynyt. Matto on täältä paikallisesta sekatavarakaupasta ostettu. Pullat oli vähän liiankin hyviä, en pysynyt enää laskuissa :P

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)