lauantai 13. helmikuuta 2016

LightBox

Lauantai moikat täältä pohjoisesta! Vihdoin löytyi hetken hengähdystauko, kuopuksen nukkuessa päikkäreitä. Heti tientenkin päätin hyödyntää sen kertoakseni teille tosi kivasta valaisimesta, mikä viime viikolla saapui esikoisen huoneeseen. Kiitos vain Minimen Ninalle <3
Kyseessä on tämä kivan erilainen Lightbox- valaisin. Valaisin toimii kuudella AA- paristolla, mutta halutessaan siihen voi ostaa myös adapterin. Minä en vielä sitä hommannut. Ajattelin, että tämä voisi toimia yövalona ja tunnelmavalona sekä ihan vain hauskana koristeena. Valaisimen mukana tulee läjä kirjaimia, joista voi itse taiteilla haluamiaan tekstejä. Hauska ja helppokäyttöinen. Tytäi itse oli ihan innoissaan, että pääsee kirjoittelemaan omia tekstejään. Nykyinen teksti on kylläkin äidin valitsema :P
Muutamia pieniä muutoksia teimme muutenkin huoneeseen. String Pocket muutti kuopuksen huoneeseen ja tilalle laitettiin vähän surempi Ikean hylly.  Työtuoliksi vaihtui vanha puinen koulutuoli. Varmaan aika moni teistäkin, itseni mukaan lukien on ala-asteella tuollaisessa tehtäviä väännetty. Maalasin tuolin kalkkimaalilla valkoiseksi vaikka mustakin olisi voinut toimia hyvin. Ehkä jopa paremmin. Kynsilakat ja Babylipsit kaipaisivat jo vähän isompaa hyllyä, vinkatkaapa jos tiedätte jonkin kivan hyllyn, jossa olisi joku hauska yksityiskohta lastenhuoneeseen. 


Eilen tuli vihdoin tännekkin uutta lunta, viikon loskan ja vesisateen jälkeen. Eilinen ilta hommailtiinkin kokonaan pihalla ja rakennettiin hieno lumilinna, yöllä oli sopivasti pakkasella niin, että lumi kovettui. Tämä aamu sujahti hetkessä lasten luistelukoulussa. Pitää nauttia näistä hyvistä keleistä, eikö se taas kovaa pakkasta povannut Suomeen. Nyt päiväkahvit ja sitten lähden hiihtämään. Hyvää ja ulkoiluntäyteistä viikonloppua sinne!
6 kommenttia:

 1. Tuo lamppu on todella hauska ja itselläkin haaveissa, kun vaan raaskisi ostaa :) Samoin tuo Ikean hylly, mutta sitähän ei enää saa kaupasta.
  Koulutuoli tuo kyllä muistoja mieleen..

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva tuollainen valotaulu.
  Mukavaa viikonloppua ja hyvää ystävänpäivää huomiselle.

  VastaaPoista
 3. Noita valotauluja on nyt alkanut näkyä siellä sun täällä blogeissa ja instagramissa. Hauskoja ovat!. Kiva kun linkkasit ostopaikan, sillä kaupoissa en ole noihin vielä törmännyt.
  Hyllyksi tuli heti mieleen sellainen ihana pilvihylly. Ainakin Etsyssä olen niihin törmännyt ja itse tauluhyllystä tuunaamallakin saisi varmaan helposti tehtyä.

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä niin hauska ja miettinyt pariin kertaan ostavani sen :)

  VastaaPoista
 5. Lightboxit ovat kyllä hauskoja :) Mukavaa ulkoiluviikonloppua! Onneksi kelit parani!

  VastaaPoista
 6. On kyllä kivan erilainen valaisin! :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)