lauantai 6. helmikuuta 2016

Kokeilussa koralli

Nyt kun olen tämän väri-innostukseni kanssa päässyt vauhtiin, niin pitihän se olohuoneeseenkin kokeilla jotain keväistä väriä. Kokeiluun otin kauniin korallin värin. Sitä meillä ei koskaan missään ole ennemmin ollutkaan. Jokin tässä nyt viehätti kovasti. Ennen en sen suuremmin ole väristä välittänyt. Se käy kyllä ihan kivasti tuon muihin huoneisiin valitsemani mintunkin kanssa.  Kovin vallattomasti en vielä rohjennut alkaa väreillä revittelemään vaan maltillisesti valitsin pari tyynyä ja kynttilät. 


Katsellaan nyt näitä aluksi ja katsotaan pitääkö kohta taas siirtyä valkoinen, harmaa linjalle :D Ei sentään, minusta tämä väri on tosi kaunis ja piristävä välillä. Viime vuonna minulla taisikin mennä koko kevätvärien hössötys sivu suun ja samalla kaavalla mentiin tammikuusta-lokakuuhun :) Kokeillaan nyt sitten tänä vuonna viime vuodenkin edestä erilaisia värejä. 
Innostuimme myös vähän laittelemaan pojan huonetta uuteen uskoon, tänään tein vähän maalaushommia ja kalustehankintoja. Pitää nyt keväällä ahkeroida nurkat kuntoon, niin kesän ja loman voi vaan nauttia olosta ja elosta. 

Kesästä haaveilemaan saunan lauteille. 
Kivaa iltaa!


14 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaalta näyttää! Minulla ei vielä oikein kunnolla ole päässyt kevätsisustus vauhtiin. Katsotaan, pääseekökään tänä keväänä. Todennäköisesti jossain vaiheessa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvinhän tässä vielä ehtii. Uskonpa, että ei tämä minullakaan tähän jää :)

   Poista
 2. Kauniit tyynyt olit valinnut. Itse en ole vielä kevättä laitellut kotiin. Mutta, nuo sinun tyynyt olivat niin kauniit, että sopisivat meillekin. Ehkä täytyy lähteä tyynynpäällisiä metsästämään. Viikonlopun jatkoja!

  VastaaPoista
 3. Kyllä huone piristyi tuosta väristä. Ihanan raikasta <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita sävyjä todellakin! Joka kevät ihastelen pastelleja, mutta en ole löytänyt sopivaa verhoa siihen, joten räväköillä väreillä mennään. Tuo seinän harmaa väri on kyllä upea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastellit taitaa olla sitten mun juttu :) Seinän väriin olen kyllä tosi tyytyväinen itsekin.

   Poista
 5. Kauniilta näyttää! Saa nähdä kotiutuuko meille kevään mittaan väriä :)

  VastaaPoista
 6. Hei, olisitko kiinnostunut tekemään laajan keittiöpostauksen?
  Mua kiinnostas missä säilytätte mikron, mausteet jne.
  Onko kaappitilaa riitävästi tarpeisiinne jne?
  Oma keittiö haaveissa ja kaappitila saisi pienentyä, mutta kuinka selviää pienellä määrällä yläkaappeja.

  VastaaPoista
 7. Hei,mistä olet löytänyt noin kauniin väriset tyynyt😍

  VastaaPoista
 8. Värejä on kiva kokeilla pienissä määrin kaiken mustaharmaavalkoisen keskelle, mutta itse en osaa niitä kuitenkaan jättää pysyviksi ratkaisuiksi, lastenhuone poikkeuksena :) Munkin tekis mieli tänä keväänä kokeilla vaaleaa roosaa tai pastellista korallia, vaikka kaapissa odottaisi viime keväiset vaalean keltaiset tyynynpäälliset mikäli väri-innostus iskee :D

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)