perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuodenvaihteen look kotona

Taas olemme uuden vuoden kynnyksellä. Repussa haaveita, kiitollisuutta viime vuodesta, joka toi mukanaan paljon erilaisia asioita, tunteita ja tekoja. Kaikesta jotain oppineena ja kiitollisena matkaamme siis kohti uutta vuotta 2016. Keväällä häämöttää valmistuminen sekä minun, että miehen. Sen jälkeen toivottavasti helpottaa. Viimeiset rutistukset jäljellä enää. 
Sen suurempia lupauksia en aio tehdä. Aion yrittää parhaani ja se riittää, niin töissä kuin kotonakin.
Kiitollisena uusista ystävistä ja tuttavista, lasten oppimisista ja onnistumisista avoimin mielin, sydän auki vuoteen 2016. 
Miltä näyttää kodin sisustus vuoden 2016 ensimmäisenä päivänä?
Tältä se näyttää, alkavan vuoden kunniaksi karsin hieman ylimääräistä tavaraa joulun jäljiltä pois ja selkeytin tunnelmia olohuoneessa. Tänään jatketaan meille ylimääräisen tavaran karsimista.Myös kodin työpiste koko karsinnan. Vielä kun työpaikan työpöydän saisi karsittua yhtä minimiin, ei taida onnistua koskaan :)Mitä kaipaan ympärilleni vuoden 2016 alussa on harmonia kotona, väreissä ja materiaaleissa. Tilantuntu ja avaruus, selkeys ja vaaleus. Vaaleaa pehmennettynä ripauksella puuta ja lämpimiä materiaaleja.


Vietämme kotona niin paljon aikaa, että kumpikin haluamme panostaa sen viihtyvyyteen. Se on meille tärkein paikka maailmassa. Oma rakas koti <3

Mutta miltä meillä näyttikään vuoden 2015 ensimmäisinä päivinä?
Tältä näyttiPaljon on vuoden aikana tapahtunut!
Ehdottomasti parempaan suuntaan omasta milestäni. Mitä mieltä sinä olet?

Hyvää uutta vuotta 2016 ja kiitos tuhannesti kaikille teille blogini seuraajille. Onnea ja iloa vuoteesi!

15 kommenttia:

 1. Koti on meilläkin tärkein paikka,ja siksi välillä sisustus muuttuu ja ideoita on jatkuvasti siihen.Kivahan on aina haaveilla ja toteuttaa niitä sitten kotona.Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää kodissanne <3 Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016 <3

  VastaaPoista
 3. Ihana koti teillä! Onko tuo Rebel Wall Platina-tapetti original vai black and white - värinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!http://rebelwalls.fi/fi/collections/no-2-frontage/patina/ tämä sävy :)

   Poista
 4. Teillä on kaunis koti! Oletko käsitellyt kuvia jotenkin vaaleammiksi, kun sain syksyisestä lehtiartikkelista kodistanne vähän värikkäämmän kuvan? Työpiste on todella upea. Miten olet järjestänyt kahden irrallisen valon toiminnan kun pisteen lähellä ei näytä olevan pistorasian paikkaa? Ja tietokoneen johdoltakin sellainen näyttää puuttuvan. Mistä asti täytyy jatkojohto tuoda? Upeita talvipäiviä sinulle ja lukijoillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimittaja on kuvannut eri kameralla ja käsitellyt sekä teohostanut kuvat omalla tyylillään. Syksyn jälkeen on tapahtunut myös jonkin verran valaisevia muutoksia :) Tuossa seinän takana on pistoke, jos saa sekä valon, että tietokoneen. Pistoke on aivan tuossa oven karmin vieressä, joten ei huolta ihan läheltä saan tarvitsemani virran.

   Poista
 5. Mistä tuo olohuoneen harmaa matto on? :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)