maanantai 25. tammikuuta 2016

Uudet valkoiset Stringini!

Eivät kuivu narulla, vaan asettuivat olohuoneen tapettiseinustalle ;)
Yläkerran aulan remontissa siirsimme olohuoneessa  portaiden alapuolella olleen String Systemsin-  työpisteen uudistettuun aulaan ja alakerran puolelle, portaiden alle jäi tyhjä tila.  Pohdimme miehen kanssa erilaisia ratkaisuja tilan hyödyntämiseen ja kumpaakin miellyttävänä ratkaisuna päädyimme täydentämään String- sarjaamme tällä valkoisella laatikostolla ja hyllyllä, jotka lattiapaneleiden sijaan halusimme asentaa seinäpaneleihin. Tykkään selkeästä muotokielestä ja ilmavuudesta. Kevyt kokonaisuus, joka käytännölisyydessään kätkee sisäänsä tavarat, joiden esilläolo ei ole välttämätöntä. Kokonaisuus täydentää Ferm livingin wire basket pöydän ja mixtrackin tuomaa ohutta metalliteemaa olohuoneessa. Tarpeiden muuttuessa tämän kokonaisuuden voisi yhdistää myös työpisteeseen, sekä string pocketeihin, joita meiltä löytyy useammasta huoneesta. Tämänkin kokonaisuuden ostin Laatukalusteesta, mistä olen ostanut muutkin kotimme String- sarjan tuotteet. Vepsäläisestä olisi saanut nousukausi setelillä hieman edukkaammin, mutta periaatteessa pyrin mahdollisuuksieni mukaan tukemaan pienempiä yrityksiä, joista yleensä saa myös parempaa palvelua. Niin tässäkin tapauksessa. Vepsäläisen toimitusajat olisivat myös olleet kohtuuttoman pitkät, jopa 5 viikkoa! Laatukalusteelta paketti saapui kahdessa päivässä. 

Mitä sinä tykkäät näistä String- systemsin kokoonpanoista?
 Löytykö teiltä?

 Seuraavaksi hankintalistalla on saman sarjan kaapisto, ainakin yksi kappale.

Pakkasten hellittäminen ja auringon pilkahtelu päivisin saivat kaipaamaan himpun väriä elämään:) Kaivelin kaapin kätköstä kastehelmi- tuikkukipot keittiönkaapin päälle ja kauppareissulta nappasin mukaan tulppaanit ja neilikat.
Suunnittelin myös jotain kivaa pastellista räsymatto keittiöön kevättä tuomaan. Josko kutoisinkin itse, mummilla löytyy kangaspuut.


 Kyllä se sieltä tulee, en malta odottaa niitä aurinkoisia kevätpäiviä ja hiihtokelejä järvenjäällä, Tulisivatpa pian.
Tenttiä pukkaa huomenna, joten kirjojen pariin. 

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tuo kaappi tuossa seinällä. Tykkään siitä oikein kovasti.
  Tsemppiä huomiseen tenttiin.

  VastaaPoista
 2. Voi teillä on noin paljon noita Stringejä! Nyt iski kyllä Stringi kateus :) Ja mä en tuu saamaan yhtäkään enempää, kun V inhoaa niitä yli kaiken...

  VastaaPoista
 3. Kivan kevyt kokonaisuus! Itse vielä haaveilen niistä, toivottavasti jonain päivänä sellaisen vielä omistaisi. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kokonaisuus tuo teidän string. Ja, kiitos vinkkauksesta tuosta Laatukalusteesta. Stringiä kun ollaan ostamassa lisää. Niin, ja ensimmäinen vierailu blogissasi, jäänkin lukijaksesi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)