sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Miltä näyttää makuuhuoneessa?

 Lukijat ovat toivoneet postausta makuuhuoneestamme, Vihdoin sain aikaiseksi nopsaan räpsästä muutaman valokuvan meidän vanhempien makuuhuoneesta.
Makuuhuoneeseen teimme pintaremontin samalla, kun teimme liukuovisäilytyksen. Maalia, tapettia ja uusi lattia. Pientä faceliftia pinnoille. 
Makuuhuoneessa pidän viileistä, harmonisista väreistä, tilaa pitää olla ja avaruutta. Vain ne tärkeimmät jutut. Mattoja makuuhuoneessamme on tällä hetkellä vain yksi. Itse virkkaamani harmaa juhannusruusu-matto. Villamatot eivät missään tapauksessa tule kyseeseen, samoten ryijymatot ovat makuuhuoneessa ehdoton ei. Enkä oikeastaan edes kaipaa mitään mattoja, riittäköön nyt tämä yksi.Yöpöydän virkaa toimittaa Normann Copenhagenin Block- vaunu, lukuvalona ja samalla särmää vaaleuteen tuomassa musta pöytävalaisin. Kulmikkaita linjoja rikkomassa musta, pyöreä, yksinkertainen peili. Lattiavalaisimena ihana Aarnion Flamingo. On muuten tosi hyvä valaisuteholtaan tämäkin Aarnio!


Petauksessa tykkään myös vaaleista ja pastellisista sävyistä. Lakanoissa käytämme oikeastaan aina pellavaa. Kerran kun siihen hurahtaa ei paluuta ole. Nämä vaaleanpunaiset pellavalakanat sopivat niin kivasti Vallilan Lumi- sarjan kanssa. Päiväpeittoa meillä ei ole. Minusta se on ihan turha, jos lakanat ovat silmää miellyttävät. Katossa valaistusta hoitaa Ikean paperinen valaisin. Tykkään sen huolettomuudesta ja yksinkertaisuudesta. Tämä on isompaa kokoa.


Toinen seinusta onkin sitten täynnä liukuovia ja sängyn vastapäinen seinä kokonaan ikkunaa,
Mitäs tästä nyt toteaisi? 
Vaalean viileän yksinkertainen, semmoinen meidän makuuhuone.

7 kommenttia:

 1. Tästä tuli todella kaunis! Hyvä tapettivalinta :)

  VastaaPoista
 2. Tuo tapetti on kyllä aivan täydellinen valinta tuohon tilaan. Nättiä on <3

  VastaaPoista
 3. Tykkään teidän makuuhuoneen tunnelmasta kovin! Tuo tapetti on ihana ja pyöreä mustakehyksinen peili tuo siihen juuri sopivasti vastakohtaa ja särmää.

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
 4. Heippa. Ihana tunnelma ja värisävyt. Tykkään! Saanko kysyä että mistä on tuo musta lampppu? Oikein sykähdyttävä!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)