keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Hätäratkaisu!

Joulupukin tuoma tuplakupla on etsinyt olohuoneessamme paikkaansa joulusta saakka. Tämänhetkisen suunnitelmani mukaan se tulee päätymään remontissa olevaan yläkerran aulaamme. Siihen saakka se saa ilostuttaa meitä olohuoneessa. Haastavan kokonsa vuoksi sille on kuitenkin ollut vaikea löytää järkevää paikkaa. Lattialle se on liian pieni ja suuria pöytätasoja meiltä ei olohuoneesta tällä hetkellä löydy. Sekunnin sadasosan ideana toteutimme sille väliaikaisen tasoratkaisun Marimekon Fokus taulun alle Ikean hyllyillä.Oikeastaan tämä hätäratkaisu olikin ihan kiva ja käytännöllinen. Se taitaa jäädä tuohon elämään tupliksen muuton jälkeenkin.Hyllyllä voi kivasti pitää esillä vaihtelevasti erilaisia esineitä. leikkokukkia jne.Joskus päähänpistotkin voivat olla ihan  hyödyllisiä. Olohuoneessa on tällä hetkellä täysi myllerrys. Tapetti on poistettu ja seinät odottavat uutta pintaa. Ehkäpä viikonlopun aikana ehtii jotain toteuttamaan. Myös aulan tapetit saapuivat tänään. Sormet syyhyäisivät hommiin, aikaa vain ei just nyt ole. Kummallisesti tuo päivän pitenemisen tuoma valo saa aikaan tällaisia ihmeellisiä kunnostuspuuskia. 


 Tehokasta viikkoa sinne!

7 kommenttia:

 1. Tosi hyvä hätäratkaisu. Sielläpäs ollaan reippaita, täällä eteisaulan suhteen on ideat hukassa. Tosin valkoista sormipanelia on jossain vaiheessa luvassa.

  VastaaPoista
 2. Kivasti sopii lamppu tuohon hyllylle. Rappujen alla olevaan seinään en kyllä laittaisi mitään tapettia. Hyvältä näyttää noin.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköiset nuo hyllyt tuossa. Juuri samaisia hyllyjä olen itsekin miettinyt. Kun sitä Ekby Gällöä ei enää saa.
  Todella onnistunut hätäratkaisu :)

  VastaaPoista
 4. Onko teillä tv:tä ollenkaan? Kuvissa en ole sitä huomannut ollenkaan vai onko se johonkin piilotettuna.

  VastaaPoista
 5. Mikä tapetti tuossa porras-seinällä on? :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)