sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Terkkuja minilomalta

Oltiin miehen kanssa viikonloppu minilomailemassa. Mukavia, pieniä irtiottoja arjesta ja parisuhteen huoltamista. Se kun tahtoo aina välillä tässä kiireisessä arjessa unohtua kunnolla hoitaa.
Nyt kun mies on päivisin lasten kanssa kotona ja minä päivät töissä, vaihdamme moikat ovella ja kun tulen töistä ja mies lähtee kouluun. Mutta tämä on yhteinen päätös, jota pohdimme ja päädyimme tähän ratkaisuun. Lasten ei tarvitse mennä hoitoon ja ekaluokkalainen saa tulla koulusta suoraan kotiin. Tietoisesti siis luovuimme yhteisestä ajasta, kun palasin töihin. Onneksi on viikonloput ja lomat, jolloin saa olla koko perheen kanssa ja touhuilla kivoja juttuja. 
No kuitenkin viime reissulla päätimme, että pyritään käymään kolmen kuukauden välein tällaisia parisuhdeviikonloppuja, hyvä päätös olikin.
Reissulla löysin uuden rakkauteni Creme Brouleen! Oisin voinut kymmenen syödä niin hyvää ! Onneksi oli sen verran hintava, että yhteen oli tyytyminen :D
Leffaa, shoppailua, ihania ruokia, löhöilyä, valmiilla olemista ja toisista nauttimista. 
Lapset oli pärjänny Mummon kanssa loistavasti, ainahan se vähä mielessä pyörii miten siellä mennee, mutta onneksi on hyvät hoitajat niin saa vähän rauhallisimmin mielin olla. 
Hotelli oli hyvä, mutta mää kaipasin ommaa tyynyä :D Vaikka, jotku superhyvät tyynyt muka oli, niin ei ollu mulle mieluisat, pittää ens kerralla ottaa oma reppuun ;)


Kerkesin myös jotain pieniä sisustushankintoja tehdä ja suunniteltiin tulevaa remppaa, ei siis sisustuspuoleltakaan huono reissu. Keittiönvalaisin valinta varmistui, melkein 90% varma alan olla mikä siihen tulee...
Mutta nyt nauttimaan nuista pikku muruista, hyvää alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Oletpas tehnyt ihania löytöjä, värimaailma on harmoninen. Kuulostaa kivalta minilomalta :)

    VastaaPoista
  2. Pieni lomailu tekee ihmeitä. Helposti arki vie mennessään, joten välillä pitää hypätä oravanpyörästä :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostipa onnistuneelta minilomalta. Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)