maanantai 5. tammikuuta 2015

Makuuhuoneen valaisin, mistä mä sen?

Otsikossapa se asian ydin jo tulikin. Eli siis, makuuhuoneeseen uusi kattovalaisin ja ehkäpä myös lattiavalaisin olisi etsinnässä.
 Kovasti tykkäisin laittaa seinävalaisimen tai jopa kaksikin, mutta tuo vinokatto on liian haasteellinen siihen. Sen suhteen on myöskin ongelma remonttia ajatellen. Haluaisin tapettia huoneeseen edes hitusen, mutta miten sen sijoittaisi? Tällä hetkellä tuossa katto-osassa on valokuvatapetti, mutta remontissa haluaisin sen jotenkin toisella lailla. Antakaapas ehdotuksia?
 Tuossa katossa meillä on ollut Ikean Maskros-valaisin, mutta kyllästyin siihen ja nyt pitäs tilalle jokin laittaa? Mitä ehottaisitte, tai oletteko törmänneet johonkin uuteen ihanaan? 
Joku tuossa makkarin sisustuksessa tökkii ja pahasti. En vaan keksi mikä? Keksittekö te?
Tykkään, että makuuhuoneessa on pehmeän utuinen, hiukka ehkä romanttinenkin tyylii. Semmonen, missä näkee pehmeitä, hyviä unia :) matoksi vaihdoin talveksi tuon hopeanhohtoisen ryijymaton, se on niin ihanan pehmeä paljaan jalan alla. Verhoissa olen suosinut aika runsaita, ilmavia, valkoisia.   Nyt kuulkaas sisustusgurut, auttakaa naista hädässä ja pistäkää vinkkejä.

Täällä on muuten piisannut vauhtia.Pikku mies oppi ajamaan pyörällä ja suttailee sillä ees taas olohuoneessa. Pukki toi 12 tuumasen mustan menopelin ja voi juku, että se on mieluinen. Ulkona on kamala pakkanen, niin päivän saanut sisällä suttailla. Kesäksi täytyy varmaan naru sitoa pyörään, ettei hurauta karkuun.
Nytpä alan nauttimaan tästä päivän minlomasta. Mukavaa pyhää sinne!

3 kommenttia:

  1. https://stockmann.com/fi/koti/sisustus/valaisimet/katto-ja-seinavalaisimet/vita-eos-varjostin-kattolamppuun--11392/363613?itemId=563356

    VastaaPoista
  2. Tuo teidän makuuhuone on niin täydellinen :))

    VastaaPoista
  3. Minen mikään sisustusguru ole, mutta huomasin heti, että tuolta makuuhuoneesta puuttuu se ihana tunnelma mikä sinulla on olohuoneessa :) Uutta ja vanhaa, valkoista ja puuta! Minun mielestä kaunis noinkin, mutta tunnelma eri kuin olohuoneessa :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)