tiistai 13. tammikuuta 2015

Ohittamaton!

Ohittamaton oli tämä kynttilälyhty, kun se eteeni Askossa osui. Suljin silmät ja kävelin ohi, pääsinkin liikkeen ympäri, mutta kassalle mennessä se oli napattava mukaan. Onneksi sen mukaani haalin, tosi kiva ja simppeli malli. 
Askossa olinkin ihailemassa ja suunnittelemassa erästä pidempään haaveilemaani hankintaa.Remonttihommien suunnittelu on sen verran edennyt, että uusi lattia on haettu. Mistä aika sen asentamiseen, siinäpä pulma. Minun opiskelut työn ohella alkoivat tällä viikolla ja miehen opiskelut jatkuivat. Kiirettä siis piisaa. Onneksi on ihanat mummot ja papat, jotka auttavat pyyteettä lastenhoidossa. Muutamia pieniä sisustushankintoja on tullut tehtyä ja suunnitelmia pyörii päässä niin, että välillä niitä pitää ihan paperille kirjata. Kyllä taas huomaa, että kevättä kohti ollaan menossa. 

Hyvää loppuviikkoa!

17 kommenttia:

 1. Kaunis lyhty! Meilläkin on opiskeltu välillä työn ohessa, ja kyllä se monenlaista taiturointia vaatii. Arkea hepottaa, kun on auttavia käsiä ympärillä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, saa siinä olla organisointikykyä kerrakseen :P Ilman auttavia käsiä oisikin mahdoton yhtälö.

   Poista
 2. On kyllä kaunis lyhty. Se on kyllä totta, että kevättä kohti kun mennään niin sisustuskärpänen puree aika monia meistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on outo ilmiö se sisustuskärpänen, välillä se on niin piilossa ja sitte taas hyökkää...

   Poista
 3. Wau, no kyllä on kaunis :))

  VastaaPoista
 4. Ihana! Kyllä tuo kannatti ottaa mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pyörähin kannoillani ja miehellä pyörähti silmät päässä :D :D

   Poista
 5. Meiltäkin löytyy noita kaksin kappalein.. :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)