sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Pillihimmeli

Joulu hiipii mieleen väkisinkin. Miten kiva olikaan kun lumi satoi maahan ja kaunisti maiseman kertaheitolla. Harmikseni aamulla satoi vettä ja kaunis, valkoinen lumi on muuttunut rumaksi, märäksi loskaksi. Mieli kuitenkin ehti jo hieman joulunfiilistelyyn virittäytyä ja sen innoittamana ripustin tämän kauniin paperipillihimmelin kattoon.
Sen muotoilu on niin kaunis ja toki tätä muulloinkin voisi pitää kuin vain joulun alla.
Himmeli on valmistettu Oulun Taitoshop Maakarin himmelikurssilla. 
Pitäisiköhän tehdä punainen pojan huoneeseen ja vaaleanpunainen tytöille hmm...Siinäpä sitä olisikin pientä näpräämistä iltoihin.
Tykkäättekö te tällaisista joulukoristeista vai onko ne auttamattomasti so last season? 

Eilen sain valittua uuden lattian. Eipä ollutkaan mikään helppo juttu! Niin monta asiaa piti huomioon ottaa. Jokohan ensi viikolla ehtisi aloittaa työt. Oon niin innoissani kun vihdoin pääsen tuosta vihaamastani lattiasta eroon. Toivottavasti uusi on lattiassakin mieleinen.

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja jouluisia ajatuksia :)

20 kommenttia:

 1. Voi että, aika ihana :) Mä muistan kun noita väsättoon ala-asteella värikkäistä pilleistä! Valkoisen voisikin tehdä joulua ajatellen. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Tajusin just, etten e täällä hetkeen käynytkään. Ihana pillihimmeli, olet kyllä taitava! Ihanaa sunnuntaipäivää koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno moderni versio himmelistä!

  VastaaPoista
 4. Ihanahan tuo on,ei mikään last season juttu.

  VastaaPoista
 5. Kauniin mallinen himmeli, ei niin tavallinen :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava himmeli!! Pillihimmelistä haaveilen itsekin! <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis himmeli. Himmeleitä olen itsekin tehnyt pilleistä ja papereista ja olen menossa kurssille, jossa tehdään himmeli lasipilleistä.

  VastaaPoista
 8. Kaunis! Minullakin roikkuu olohuoneen nurkassa pilleistä tehty himmeli. Sitä en ole tehnyt itse, mutta kovasti kiinnostais kokeilla itsekin tehdä.

  VastaaPoista
 9. Veikeä himmeli! Himmelin teko on ollut omalla jouluTODO-listalla jo vuosia, mutta enpäs vaan ole saanut aikaiseksi. Tällainen pillihimmelihän voisikin olal oiva ratkaisu.

  PS. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 10. Oi kylläpä on kaunis! Olisiko sinulla ohjetta tämän himmelin tekoon? :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)