sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Hullarikiukuttelua

Tosi pettynyt, taas kerran hullareihin. Miksihän ei koskaan opi ja anna koko hullutuksen olla.
Keskiviikko aamuna seitsemältä oli netin ääressä, pojalle olisin Vikingin Goret tilannut. Minuutin yli olin kassalla niin  hups, ostoskori tyhjeni ja tuote loppuunmyyty. Mitä? Minuutin yli seitsemän, ei voi olla. Huvikseni tarkistin myös muut koot ja kaikki loppu.
 Törkeetä!
No tästä suivaantuneena katselin kuvastosta tuotteen, jonka arvelin äkkiä myytävän loppuun. Valitsin  Design Lettersin kermakon ja sokerikon. En näitä itselle ollut tilaamassa vaan ajattelin  kokeilla miten pian loppuunmyydään ja hups kolme minuuttia yli seitsemän, loppuunmyyty! 
Onpa todella joo hienoa toimintaa. 
Kaikesta huolimatta eilisella työreissulla  kävimme kuitenkin kivijalkaliikkeessäkin tarjontaa katsastamassa.
Vahvisti vain mielipidettäni, että seuraavat hullarit saa mun puolesta olla ja mennä. Jotain ostettavaakin kuitenkin löysin ihanat Methodin pesuaineet 4.90e puteli, pari nappasin mukaan. Niin ihastunut olen niihin meiltä jo löytyneisiin. Teidän vinkistä otin kokeeksi myös Maison Bellen kylpyhuoneen putsarin. Vähän sitä jo veskiin tänään kokeilin ja hyvältä vaikuttaa. Ensi viikonloppuna pääsee sitten tosi testiin.
Kävittekö hullareilla vai shoppailitteko netissä? 
Mitä tuli hulluteltua?14 kommenttia:

 1. Hulluuttelin lapsille legoja synttärilahjoiksi.

  VastaaPoista
 2. Methodin pesuaineita en ole kokeillut, mutta maison belleä kyllä ja tykkään niiden tuoksuista, juuri kävin prismasta hakemassa maison bellen uuden tiskiaineen kun oli loppunut. Hullareihin en oo jaksanut hullaantua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä näiden jälkeen kokeilla sitä tiskaria. Moni on kehunu!

   Poista
 3. Mä yritin etsiä eilen Tampereen Stockalta Methodeita, mutten enää löytänyt. Ilmeisesti olivat sitten jo loppuneet. Mulla on ollut perinteenä ostaa kaappi täyteen Methodia jokaisilta hullareilta, mutta nyt meni pieleen, kun olin liian myöhään liikkeellä. Viime vuosina oon kyllä melko hyvin saanut hullareilta sen, mitä olen sieltä lähtenyt hakemaan ja tänä vuonna shoppailin ekaa kertaa myös netissä ja sain (todennäköisesti) haluamani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulussa oli onneksi vielä vaikka kuika paljon. Hyvä, että sait hakemasi. Jotku tuotteet on varmaan vaan semmosia houkutustuotteita.

   Poista
 4. Mä näin sattumalta noita maison bellen aineita kerran käydessäni prismas,ja sen jälkeen meillä ei muita olekaan ostettu....tykästyin kaikkiin!nyt miettinyt että seuraavaksi kokeilen noita methodin sarjaa :)

  VastaaPoista
 5. Method saa mun äänen. Tiskiaineen täyttöpusseja saa edullisesti iHerbistä =)

  VastaaPoista
 6. Sama pettymys tuli myös täällä viikkareiden suhteen :( itse olin kaksi yli seitsemän... hullua! Perjantaina oli onni kuitenkin vähän parempi ja tilaus meni läpi :)
  Itse olen käyttänyt molempia methodia ja maison belleä, molemmat on suosikkeja ja hyväksi havaittuja :)

  VastaaPoista
 7. No täytyy kyllä olla tosi vähän tuotteita, kun noin nopeasti loppuu, tosi turhauttavaa! Itse hain keskiviikkona heti seiskalta pyyhkeet, jotka olikin tällä kertaa ainoat, mitkä ehdottomasti halusin ja ne sitten sainkin. :)

  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)