perjantai 24. lokakuuta 2014

Pikku veskin päivitys

Ollaan varmaan vuosi aiottu  vähän pintarempata tuota meijän pikku vessaa. Aina se on vaan jääny. No nytten lomalla vihdoin päätettiin, että saapi lähtiä kauheet tapetit ja kulahtanneet laatat ja vanha pinttyny lattiamatto. 

Edullisesti kuitenkin haluttiin päästä, kun ajatus olisi tästä muutaman vuoden sisällä lähteä. 

Revittiin vanhan tapetit, laatat ja lattia pois. Kauheen tiukassa oli lattiamatto, huhhuh piti ihan olan takaa repiä. Laatoista tuli kauhia sotku kun murenivat palasiksi, onneksi tapetit lähti kivuttomasti.

Alakaapistosta poistettiin sokkeli, joka oli vihonviimenen keksintö! Mitenkää ei päässy sieltä alta siivoomaan, nyt pääsee! Yläkaappi otettii kokonaan pois ja peili on vanha poistettiin siitä vaan kehykset ja se typerä hylly mikä tuossa alareunassa oli. Valolippa oli ihan kauhea ja se sai lähtiä tilalle ostettiin yksi led-spotti. 

Lattiaan laitettiin uusi matto. Seiniin tapetti ja laminaatti. 

Kaikki listat uusittiin. Kaikkinensa lattiamatto, tapetit, laminaatit, listat, valaisin ja pari sisustusjuttua tuli maksamaan noin 100e.

Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä, että päästiin niin halvalla ja saatiin kuitenkin veskin ilme freesattua mieleiseksi. 


Vielä pitäisi tuo alakerran lattia vaihtaa. Huomenna jos saisin aikaiseksi lähteä sitä katselemaan ja pari rullaa tapettia odottaa seinälle pääsyä. Ehkä viikonlopun aikana? Jos jaksaa :P

Tänään kävin sohvakaupoilla, tosi kiva löytyi ja ehkäpä se piakkoin meille saa muuttaa. Minä en periaatteessa sohvaa haluaisi, mutta mies on alkanu sitä halajaan. Onneksi löydettiin kummallekkin mieluinen ratkaisu. 


Miltä se teistä tämä meijän pieni pintaremppa näyttää? 
Hirveet tapetit, kulahtanu lattia ja törkyset laatat!Nyt on kiva!

30 kommenttia:

 1. Näyttää paljon avarammalta! Hieno ja ei liikaa tavaraa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön muutos! Uudistuneessa vessassa on nyt kaikki kohdallaan! Ihana!! ♥

  VastaaPoista
 3. No tosi siisti tuli. Mitä tuo lattia on, onko se betonia? Pienellä rahalla olette saaneet muutoksen, onnittelut siitä. Itse olisin niiiin valmis tekemään jotain meidän vessojen suhteen, mutta haluan tehdä ne viimeisen päälle ja aina on jotain muuta rahan reikää.... Ehkä joskus minäkin tempaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattoa on lattia, me haluttiin päästä kaikesta kaakelista eroon :)

   Poista
 4. Tosi hieno :-D oikein raikas☆

  VastaaPoista
 5. Tulipa hieno päivitys pienellä rahalla!

  VastaaPoista
 6. Oli pakko tulla lukemaan tää postaus, kun itsekin haaveilen kahdenkin vessan rempasta. Ahdistaa niin tuo kulahtanut vessa eikä muutama sisustujuttu tilannetta paranna. Kivalta näyttää tuo teidän lopputulos ja edullisesti tosiaan saitte! Pitäs ite tuo mies motivoida kaveriksi, niin vois saada jotain aikaseks ;) Ehkä ensi kesänä :D

  VastaaPoista
 7. Hyvätä näyttää :)! Oletko muuten itse tehnyt tuon lampun vai onko se joku valmis kokonaisuus?

  VastaaPoista
 8. Todella onnistunut remppa ja vielä noin pienellä summalla :)

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää! Todella tyylikäs muutos :)

  VastaaPoista
 10. Aivan mieletön muutos! Toi uusi seinä on niin magee! Onko siis toi vessan takaosa tapettia ja muut seinät laminaattia?

  VastaaPoista
 11. No vau miten hieno!!!! Ja niin pienellä rahalla vielä. Siitä tulee vielä plussa täyden kympin päälle <3

  Meillä on täällä kans pikkuveski "viittä vaille valmis". Syyslomalla purin sen alkutekijöihinsä ja nyt on seinissä enää raakalautaa ja lattiassa purua, eikä muuta :D. Jotain tarttis keksiä tilalle, mutta yllättävän haastavaa, kun tilaa on kokonaista yksi neliömetri... Siihen ei ihmeitä loihdita, mutta kun on kerran purettu, niin jotain se on vaan jossain vaiheessa pakko tehdä :)

  VastaaPoista
 12. Upea lopputulos! Täälläkin wc kaipaisi pientä pintaremppaa... :)

  VastaaPoista
 13. Onko muut seinät laminaattia? Tosi hyvä idea!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)