lauantai 4. lokakuuta 2014

Makiaa lauantaita

Kuopus päätti aamulla klo 05.30, että se on aamu nyt. Eipä siinä sitten auttanut kun hierasta unihiekat silmistä ja sännätä perään. Välillä tympäsee aikaisin herätä, varsinkin näin  vapaapäivän aamuina, mutta täytyy vain kääntää ajatukset positiivisiksi. Tänäänkin mietin, että no kerkeepähän touhuta enemmän lasten kanssa ja hoidella useamman homman. 
Puoli seitsemän aikaan kuopuksen leikit herättivät myös tytöt.  
Lapset ovat jo monena päivänä halunneet leipoa Cupcakeja ja tänä aamunapa siihen olikin hyvä tilaisuus. Tuumasta toimeen ja taikinat pyörimään. 
Jokainen sai koristella ja leipoa ikiomat kakut. Olikin se tarkkaa hommaa koristelu. Huolella valittiin pursotuksen väri ja kaikki koristeet. Kauniita niistä tulikin. Äiti tyytyi tekemään vain vaaleanpunaisia unelmia tähän aamuun. Toiset aamukahvit maistuikin paljon paremmilta suupielet cuppisvaahdossa :)
Kuopuksen päikkyjen jälkeen vihdoin päästään lähtemään mökille, tytöt ei taho pysyä housuissaan ja äidilläkin tekee tiukkaa...


 Äidin vaaleanpunaiset herkut


 Keskimmäisen taidonnäytteetJa esikoisen herkut. Huomatkaa ihana Love- teksti <3

12 kommenttia:

 1. Herkulliset kakut! Meillä oli synttäreillä samanlaisia vuokia, hoksattiin leipoessa ettei niitä saanut laittaakkaan uuniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei saa laittaa tein normivuokiin ja lämpiminä laitoin näihin :)

   Poista
 2. Onpas vain suloisia muffareita <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa viikonloppua. Aikaisesta aamusta huolimatta siellä on ainakin herkuteltu kunnolla, nam :)

  VastaaPoista
 4. Sielläkin siis herätään aikaisin. Meillä pikkuneiti herättää yleensä aika tarkalleen klo 06.00. Kyllä silloin väsyttää nousta, mutta usein minun päiväni lähtee kuitenkin paremmin käyntiin, kun saa itsensä ajoissa ylös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo herätään aina välistä tosi aikasin. Ja tuo on totta on jotnkin energinen olo koko päivän.

   Poista
 5. Nam! Ei pitäisi katsella tälläisiä, kun parhaillaan riudun makeanhimossani!

  VastaaPoista
 6. Niin se just menee, että silloin kun sitä haluaisi nukkua, siihen ei anneta tilaisuutta, mutta silloin (näin vanhana kuin minä :)) kun olis mahdollisuus nukkua niin kauan kuin huvittaa, ei enää nukuta :).

  VastaaPoista
 7. Itsellänikin välillä viikonloppuisin tuo herääminen tympäisee,meillä kun ei lapset enää aamuisin herätä mutta itse jotenkin tottunut aikaisiin aamuherätyksiin niin ei edes viikonloppuisin osaa nukkua!mut mukavaa herätä ajoissa ja sitten tuleekin touhuiltua paljon!herkullisen näköisiä cupcakeja olette tehneet :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)