perjantai 11. heinäkuuta 2014

Seinät sen kertoo!

Pikku Noan huone kaipasi jotain seinälle tekstitarran tilalle. 
Tarra tuntui tylsältä ja liialliset säilytyskalusteetkaan ei oikein iskeneet. Onneksi apuun tuli Dekoron Katja , joka lahjoitti Noalle tälläisen kivan Wordbannerin. Paketissa on 122 pahvikirjainta, symbolia. Näistä voi muodostaa haluamiansa tekstejä, nimiä, lauseita, kehoituksia, mitä ikinä vain keksiikään. Kirjaimia olikin niin paljon, että myös muut huoneet saivat uudet tekstit seinilleen. Hauska ja leikkisä idea! 
Itse tykkään enemmän suomenkielisistä teksteistä, taidankin makuuhuoneeseen askarrella jotain nasevaa suomitekstiä. 
Wordbannerin löydät Dekoron nettikaupasta Klik!

Lisäksi lastenhuoneeseen pehmolelujen säilytykseen tulee tämä kaunis
  Le Sac en Papierien näyttävä, suuri paperipussi.  Le Sac en Papier
materiaalina on käytetty 100% luonnon paperia ja se on kierrätettävissä. Kätevää!
Kunhan tämä yksilö pääsee valitsemaamme käyttötarkoitukseen valmiissa huoneessa saatte lisää kuvia. Nyt se vielä nököttää tyhjänä kaaoksen keskellä. Kaunis se on silti, tyhjänä ja kaaoksessa.

Oletteko tutustuneet Dekoron nettikauppaan? Minulle tämä oli uusi tuttavuus ja löysinkin tosi paljon kivoja juttuja, mitä varmasti tulee meillä vielä näkymään. Tämä Norsu säästölipas on niin nostalgisen suloinen, että se on varmasti pakko hommata.  Leijonajuliste olisi täydellinen lastenhuonetta piristämään. 
Tamperelaiset huom! Dekorolla on myös kivijalkamyymälä Tullintorin kauppakeskuksessa. Onko joku teistä lukijoista  käynyt?
Käykäähän ihmeessä kurkkimassa ihanaa valikoimaa ja ystävällistä Katjaa !

Tänään onkin herkuteltu ihan urakalla. Vietettiin ystäväpariskunnan luona iltaa. Paisteltiin muurinpohjalettuja, herkuteltiin raparperikakulla ja jätskillä ja vähän notskimakkaralla.
Lapset leikkivät, pelasivat ja uivat läheisellä rannalla. 
Tuliaisiksi tein heille kesän ensimmäisen mansikkakakun, nam! 


Nyt taidan kaatua sänkyyn kaikesta tohinasta jo väsyneenä. 
Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Onpas kiva tuo saamasi banneri :)

    Hei, onko siellä teidän kirpparilla sellaista 50-60- luvun senkkiä, samantyylistä, mikä meiltä löytyis eteisestä ? Minä muuten ajattelin sadepäivänä ajella sinne teillepäin ( siis joku viikonloppu kun sataa), vois piipahtaa vaikka kylässä :) Onhan ne kirpparit jne auki esim. lauantaina?

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)