keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kesätukka ja uusin tuunausprojekti

Eilen käytiin ihan huvikseen lasten kanssa tutkailemassa kierrätyksen tarjontaa. Lapset tykkää kovasti kun etsimme "aarteteita". Innosta hihkuen ovat aina lähdössä tutkimaan.
Nyt meillä kävikin aikamoinen tuuri kun eräs mies juuri toi tämän löytämämme aarteen. 
Heti tiesin, mitä tälle tekisin. Selvät sävelet on kyllä tämän suhteen, mutta mitäpä tekisit sinä ja mihin käyttöön tämä päätyisi?
Sopivasti siis hionta urakkaa taas tiedossa. Sormet syyhyäisi jo hommiin, mutta täytyy odottaa iltaan saakka. Lopuksi vielä kesätukka. Mulla piti vähän kasvattaa, mutta ääh ei jaksanu. Lyhyt on niin helppo ja huoleton. Tumma värikin vaihtui vaaleammaksi. Aikansa aina menee totutellessa, mutta eiköhän se omaki silmä totu :)


Viimeisiä lomapäiviä viedään, haikeaa. Onneksi lasten ei tarvitse mennä päivähoitoon vaan voivat rauhassa jatkaa pitkään nukkumista ja kotona touhuamista. Esikoisellakin alkaa viikon päästä koulu, hui.

Mukavaa keskiviikkoa teille!

20 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A tuo vihreän sävy! Mää etsisin saman virheän ja maalaisin uudestaan sillä ja sijoittaisin tuo sitten... ööö.. ei meille minnekään mahtuis! :D ..mutta en tunne sua vielä niin hyvin, että arvaisin, mitä sinä oot suunnitellu... jännä nähdä!

  VastaaPoista
 2. Musta tuo vihreän sävy on just täydellinen, ja nimenomaan tuollaisenaan. Vetäisin vaan lakat päälle ettei varistele maalinhiutaleita. Hyvä löytö!
  Kesätukka on myös oikein kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rhia. Harmi, ettei meille tämä vihreä lainkaan sovi. Jotain muuta siis.

   Poista
 3. Aivan mahtava löytö <3 Todella kaunis näinkin tai uudelleen vihreäksi maalattuna, mutta itse varmaan kuitenkin hioisin maalin pois ja maalaisin valkoisella tai sitten räväyttäisin ja vetäisin liitutaulumaalilla mustaksi. Ja meillä kaappi päätyisi keittiöön, säilyttäisin siellä astioita. Mutta uteliaisuudella jään odottamaan, mikä sinun visiosi on :)

  VastaaPoista
 4. Oi mita kaunottaria, sekä sinä että kaappi :) Tuo kaappi on ihanan värinen.

  VastaaPoista
 5. Oi mikä kaappi. Meille toi tulis ehdottomasti valkoisena olohuoneeseen jonka päälle tulis Sandstrøm radio ja lasipalloinen pöytävalaisin. <3

  Aivan ihana löytö.

  VastaaPoista
 6. Huikea löytö, minäkin dyykkasin eilen roskiksesta vanhan pienen pöydän. Siitä lisää syksymmällä jahka pääsen vauhtiin. Meillä myös esikoinen starttaa koulun.

  VastaaPoista
 7. Kaappi on ihanan värinen, mutta toisaalta istuis teille myös vähän neutraalimpana värinä, jollain kuultomaalilla käsittelisin itse. Ja ihana on kyllä tuo kesätukka!

  VastaaPoista
 8. Hieno löytö! Ja reipas kesätukka ♡ :-)

  VastaaPoista
 9. Ompas ihan todella kaunis kaappi <3

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)