lauantai 22. maaliskuuta 2014

Aurinko armas, kippuravarvas!

Ihanalla auringonpaisteella onke meitä hellitty. Luntakin sateli kamalasti lisää ja ollaankin ulkoiltu ja nautittu tosi kauniista ilmoista. Vaikka odotan kesää todella kovasti, puhtaan valkoinen lumi ja aurinko kaunistivat maisemat kertaheitolla.
Päivisin olemme tehneet jäälle retkiä lasten kanssa, parina päivänä kävimme myös ihailemassa joella joutsenia. Niitä olikin nelisenkymmentä kokoontunut yhteen. On ne vaan kauniita lintuja.

Paistellut aurinko on saanut myös mielen virittäytymään kesää kohden. Olen suunnitellut aika paljon uudistuksia meille kotiin.
Olen vallan ihastunut minttuun kevätvärinä, rinnalle on hiipinyt ripaus vaaleanpunaista. Karvamatot on rullattu talvea odottaman ja tämä jo monessa paikassa nähty Pandora matto saapui ilostuttamaan olohuonettamme. Jostain kumman syystä kevättä kohden menneessä pastellit ja "mummolalookki" on alkanut miellyttämään silmää. Olohuoneen pöytä sai lähteä ja uusi on valittu, vielä ei vain ole ehditty sitä kotiin hakea.
Päätin myös kerrankin panostaa ruokapöydän tuoleihin ja ostan kauan haaveilemani ihanuudet <3 Niistä lisää sitten myöhemmin. Meillä olikin kaksi eri kuuden tuolin sarjaa tuoleja. Valkoiset nahkaiset ja ne läpinäkyvät muoviset. Sain onneksi kummankin sarjan myytyä, joten ei ihan niin pahalta tunnu tuhlata uusiin! Oij, ei malttas oottaa....

Muutakin minulla on mielessä, huonekaluja on lähdössä vaihtoon, mutta siitä myöhemmin omaa postausta.

Aurinkoista päivää teille lukijoilleni. Kohtahan näköjään olisikin aika taas arpoa :) Mitäs kivaa arvottaisi, olisiko toiveita?










19 kommenttia:

  1. Valoisia kuvia, ja noissa ulko-otoksissa etenkin on hyvin ikuistettuna aurinkokeli! :)

    VastaaPoista
  2. Kivaa viiknloppua. Mitkähän tuolit olet ostanut?? :)

    VastaaPoista
  3. Niin kauniita kuvia ja ihana aurinko. Tuo matto on niin kaunis.

    VastaaPoista
  4. Ihanan keväisiä kuvia <3 Turkoosi on alkanut täälläkin miellyttämään :-)

    VastaaPoista
  5. Ihania aurinkoisia kuvia!! Eilen tuli kans bongattua pajun kissoja, haettava viikolla kimppu kotiin :) ihanaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  6. Ompa ihanan valoisaa! Ja mahtava auringonpaistekin ollut :)

    VastaaPoista
  7. Hei. Mistä olet ostanut tuon nahkasohvan? Etsiskelen meille nahka/keinonahka sohvaa ja kovasti kiinnostais myös tuollainen:)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)