perjantai 14. maaliskuuta 2014

Sateenkaaria ja ihanaa pinkkiä

Välikausivaatetuksen tsekkaus aika! 
Vasta keskimmäisen tyttären vaatetus alkaa olla koossa. Hän ei vielä ole turhan tarkka, mitä päälleen laittaa. Esikoiseni joka juuri täytti 7v alkaa jo esittää kiitettävästi omia mielipiteitään pukeutumisen suhteen. Nuorimmaiselle taas on aivan sama. 

Pojalle onkin kaikki ostettava, tytöiltä jääneet ovat selkeesti niin tyttömäisiä, ettei tule kyseeseen pukea niitä poitsulle. 

Vanhin saa itse valita ulkoiluvarusteensa. Hän valitsi vaaleanpunaista ja harmaata. Keskimmäinen tytär, jonka välikausivaatetusta nyt esittelen sai valita muutamasta vaihtohedosta mieleisensä. Molo Kids Girly Rainbow oli heti se, minkä tytär  valitsi. Sopii minulle, kuosi on äidinkin mieleen. Molo Kidsin ulkoilvatteet meillä on ollut lapsilla myös talven käytössä. Olen tykännyt laadusta ja kuoseista erityisesti. Puvut ovat lämpimiä ja kestäviä.

Välikausivaatetusta valitessa kiinnitän tietenkin huomiota miellyttäviin kuoseihin, mutta eritoten ominaisuuksiin. En osta vaatteita, joissa ei ole minkäänlaisia teknisiä ominaisuuksia. Vaatteiden pitää olla silmää miellyttävät, hyväntuntoiset päällä sekä kestävät leikin tiimellyksessä. En koskaan varjele vaatteita, vaan ne ovat päivittäisessä käytössä. Käyttöön ja leikkiin ne ovat ostettukin. Jälleenmyyntiarvo ei siis ole se ratkaiseva tekijä vaatetusta valitessa ja käytettäessä vaikka toki se plussaa onkin. Tämä ikäiset lapset jo möyrivät, pyörivät ja hyörivät sen verran ulkoillessaan, että harvemmin vaatetta jälleenmyyntiin moitteettomassa kunnossa jää.

Lapsilla on usempi setti ihan jo käytännön kannalta. Vaatteet likaantuvat helposti ja pesukertoja varten on hyvä olla ainakin toinen puku.

Kuravaatteina näiden settien ohella typyllä on Ticketin Rubber Rain. Olen jo vuosia luottanut Ticketin kurapukuihin ja vielä ei pettymystä ole kohdalle sattunut.

Tämmöisiä siis Ava neidin kevääseen:20 kommenttia:

 1. Hienoja asuja. Molon takki on kaunis, ja Kapphalin ulkovaatteet paljon kehuttuja. Itse ostin 6v. Tyttärelleni ensi kertaa (alesta) Småfolkin ulkokampeet, saas nähdä ovatko hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kapiksen kamppeet on superhyviä! Kestää tosi hyvin ja on ominaisuuksiltaankin loistavat. Småfolkia ei oo ollu ku yks vauvan toppis meillä, joten kokemusta ei juurikaan ole.

   Poista
 2. Oi miten kivoja vaatteita ja värejä. Noi ekat kengät on niin makeet. Kelpais mullekin.

  VastaaPoista
 3. Ihania, värikkäitä vaatteita!

  VastaaPoista
 4. Ihania! Etenkin tuo Molo Kidsin takki yhdistettynä ruusukepipoon :)

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus, miten ihania välikausivaatteita! Ihan meidänkin tytön näköisiä olisivat kaikki♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi. Ovat lapsenkin mieleen kun ite pääsee valittemmaan :)

   Poista
 6. Kiitos Jenni. Omskin mieli piristyy noita katellessa .

  VastaaPoista
 7. Tosi ihanat kevät vaatteet olet löytänyt lapsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna. Nää on vaan tuon keskimmäisen, muiden on vielä vaiheessa :)

   Poista
 8. Voi kun ihania! Ovatko pipot mitä merkkiä? Onko viimeinen takki myös Molon? Ihana blogi :)

  VastaaPoista
 9. Ihania vaatteita!! Mä innostuin kuukausi sitten hamstraamaan välikausivaatteita, mutta se jäi jotenkin kesken ja meiltä puuttu vieläin mm. housut! :D

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)