sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Vipinää viikonlopussa

Viikonloppu hurahti taas aivan liian nopeasti. Touhuteltiin perheen kesken ja ulkoiltiin paljon. Ihana nauttia nyt näistä hyvistä ilmoista, tosin pieni auringon pilkahdus ei olisi pahitteeksi. 

Esikoisen kanssa tehtiin eväshiihtoretki, voi että ne eväät ja kuuma kaakao maistuu luonnossa niiin hyviltä. Muutenkin on tosi kiva välillä saada viettää aikaa ihan kaksisteen yhden lapsen kanssa. Lapsetkin nauttii täydestä huomiosta.

Mies ja tytöt kävivät myös luistelemassa, me pienimmän kanssa teimme sillä välin mukavan lenkin ystäväni kanssa. Mukava, että tytöt tykkäävät liikkua ja lähtevät mielellään jäällekkin. Tykkään itsekkin tosi paljon luistelusta, olenkin toivonut, josko näille junioreille saataisiin ihan luistelukoulukin tänne maalle ;)

Perjantai-iltana vähän herkuteltiin ja katseltiin elokuvaa. Ihana vain pötkötellä sängyllä villasukat jalassa peiton mutkassa ja herkutella. 

Tänään olikin sitten tanssiharkat ja niiden jälkeen lähdimme pulkkamäkeen. Aikamoisesta kuntoilusta käy sekin. Nelisenkymmentä kertaa kun mäen ylös kipuaa. Hurrrjat  vauhdit saatiin rattikelkalla ja lapsia nauratti äiskän hassut tyylit :D

Mäenlaskun jälkeen herkuteltiin vielä vohveleilla, mansikoilla ja kermavaahdolla tietenkin kaakaon kera. Nam! 

Tänä viikonloppuna siivoukset ja järjestelyt saivat jäädä ja keskityin nauttimaan olosta ja elosta, ja noista kaikista tärkeimmistä <3

Mitäs siellä viikonloppuna touhuiltiin? Suosiiko kelit?
Mukavaa alkavaa viikkoa toivotellen

Jenna

11 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen viikonloppu siellä!!!
  Ja se on kyllä totta, että ulkona kaikki maistuu paremmalta!!
  Mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, kuulostaa todella kivalle viikonlopulle! :) Täällä vain sataa vettä ja viikonloppu meni iltavuoroissa. :(

  VastaaPoista
 3. Olipa piristävä viikonloppu teillä! Meillä sunnuntai meinasi mennä ihan lötköttelyksi, mutta lopulta päästiinkin koko porukalla pihalle; käytiin mäenlaskussa ja lapsia hiihdättämässä (tää ei vielä kipsin kanssa pysty) ja lopuksi myös itsekin yli tunnin reippaalla lenkillä! Hyvä ruoka ja yhdessä ruokailu, yhdessä touhuilu. Parasta viikonlopussa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan! Välillä pittää vaan jättää kaikki muu ja keskittyä siihen tärkeimpään! Tykkäätkö ite hiihtää? Minusta on ihana ku kevväällä pääsee järven jäälle hiihteleen ja nauttiin auringosta :) Yhessä touhustelu on kyllä parasta!

   Poista
 4. Mukavan kuuloinen viikonloppu ollut siellä, vielä kun saisi siihen aina yhden päivän lisää! :-)

  VastaaPoista
 5. OI kuinka kivan kuuloinen viikonloppu :). Meillä oli rauhallinen viikonloppu, mutta ihanaa laatuaikaa ystävien kanssa <3

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)