torstai 27. helmikuuta 2014

Kuvia sieltä ja täältä

Ihania valoisia, aurinkoisia keväisiä päiviä on piisannut. Kevät hiipii ihan väkisellä mieleen ja ilostuttaa ajatukset kesästä. Voi miten oikeesti kaipaan kesää! Onneksi ensi viikolla meilläkin eskarilaisella ja miehelläkin on hiihtoloma, joten saahaan touhustella ja hommailla koko perheen kanssa. Lapset ovat toivoneet kylpylämatkaa ja HopLoppiin pääsyä, joten nehän on sitten käytävä. Äiti toivoo ostosmatkaa ja yötä mökillä, enköhän myöskin ne saa.

Sisustusrintamalla uusimme lastenhuoneen kalustusta. Vanhat kalusteet on jo myytyä, mutta uusia ei ole vielä kotiin saakka tuotu. Valittu ne ovat.  Ainainen ongelma, säilytysratkaisut ovat myös pinnalla tällä hetkellä. Miten te säilytätte pipot, hanskat, hatut, kaulahuivit jne? Entäpä alusvaatteet, sukat?
Meillä jo pelkästään lastenpipoja (tällaisen pipofriikin) lapsilla on useita kymmeniä. Haluaisin säilyttää ne niin, että lapsetkin saisivat itse valittua piponsa ja hanskansa. Eli suhteellisen matalalla. Tuulikaappi ja eteinen ovat aika pienet, joten niihin ei mitään kaapistoa enää mahdu. Mun seuraavassa talo on varmaan täynnä säilytystilaa :D 
Mustavalkoinen makuuhuonekkin sai vähän blingiä, heti tuntuu kivemmalta. Ehkä kevääksi kuitenkin tulee jotain ihan "oikeaa" väriä....tai sitten ei.

Olisko teillä jotain toivetta, mistä tahtoisitte lukea postausta?
Tässäpä vielä muutamia kuvia viikkojen varrelta.

Hyvää loppuviikkoa!
-Jenna-


Älkää välittäkö puuttuvista listoista, ne on työnalla...ehkä, jos päästään yhteisymmärrykseen!


14 kommenttia:

 1. Ihana makkari. Hauska, mutta samalla luksus :)

  Meillä ei ollut aiemmin eteistä käytännössä ollenkaan, vaan kolme henkilöä odotti pihalla, kun ensimmäinen riisu kenkiä portaikossa :). Mutta kun laajennettiin taloa, niin rakennettiin ihana tilava eteinen, johon suunnittelin itse kaikki kalusteet.

  Matalan tason (jonka päälle saa sommiteltua kaikkea kivaa tai jonka päällä voi istua) alle piirsiin jokaiselle omat tilavat vetolaatikot, joihin mahtuu yllättävän suuret määrät pipoja ja kintaita ja kaulaliinoja. Ja kaikki pysyy siististi pois silmistä.
  Se onkin sitten ainoa huone tässä talossa, jossa kaikelle on paikkansa. Muualla tursuaa yli vähän sieltä sun täältä, mutta ei se oo niin justiinsa :). Pääasia, että on muuten mukavaa..

  Ihanaa lomaa teille! Meillä jäi nyt pitkästä aikaa väliin ja kyllä koko ajan ahdistaa, kun miettii, missä sitä yleensä olis tällä viikolla. Mutta ei mahda nyt mitään. Ens vuonna sit taas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi, että ette pääse lomailemaan :/ Ensi vuonna sitten! Kuulostaa hyvältä teidän uusi eteinen. Minäkin olen suunnitellut jo valmiiksi, mitä ehdottomasti ja mitä ei missään tapauksessa ;)

   Poista
 2. TEillä on niiin kaunista ja nuo kuvasi ovat taas ihan huippuja!! Mikä kamera Sulla on?
  Muistan kun pohdit järkkärin hankkimista.
  Tykkään yleensäkin kaikista postauksistasi, mutta ne kuvausvinkit olisi
  kiva postaus, niin ja lisää ruokajuttuja, muistelen että olet tosi taitava
  leipomaan, mites suolaiset, vaikka salaatteja ??
  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos t! Mulla on Nikonin järkkäri. Päädyin siihen vaihtoehtoina oli canon ja Nikon. Valokuvaaja serkkuni suositteli tätä ja luotin sitten hänen ammattitaitoonsa. Täytyy joskus toteuttaa valokuvauspostausta, vaikka enhän minä juuri mitään osaa. Ruokajuttuja voisikin laitella, ei vaan oikein koskaan tule kuvattua mitään.

   Poista
 3. Toi säilytystilojen puute tuntuu olevan ainainen ongelma.. Nyt kun ollaan laittamassa tytölle huonetta nii hiki otsalla olen yrittänyt roudata tavaroita edes takas samalla tuskaillen et minne kaikki tavarat survon!

  Mukavaa yhteistä lomaa teille, kivalta kuulostaa suunnitelmat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, koskaan oo tarpeeksi tilaa! Täälläkin laitellaa typyköiden valtakuntaa. Pitäs ihan rankasti leluja karsia. Kiitos, toivotaan, että lomailmoja piisaa!

   Poista
 4. Teillä on kyllä niin mahdottoman nättiä, tykkään aivan kauheasti tuosta teidän makkarista!!!!
  Mukavat loppuviikot ja lomat sinne:)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia ja tuo pallotapetti on i h a n a :). Karsimalla tavaraa saa lisää säilytystilaa ;D.

  Kivaa perjantaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kivan erilainen. Pitää tehä oikeen urakkakarsinta :P Muksaa persdaagia sinnekki!

   Poista
 6. Ihania kuvia teidän kauniista kodista:) Täällä on myös yksi pipo"hullu" äiti;)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia!!! Säilytystilaa tuntuu olevan aina ihan liian vähän. Pitäis omat kaapit kyllä niin käydä läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Niin pitäs, taas kerran. Miten niihin aina kertyykin kaikkea uudelleen ? :)

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)