sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Touhutaan keittiössä!

Tänään sai lähteä Party Litet keittiön seinältä varastoon. Ei iskenyt, ei sitten yhtään enää keittiön seinällämme ollut lampetti. Varastosta meiltä löytyi sopivasti kaksi Lack hyllyä, jotka asensimme aamutuimaan miehen kanssa lampetin tilalle. Mietin, olisko sittenkin toinen voinut olla lyhyempi tai vaikkapa kumpikin lyhyempiä, mutta menettelee nää nyt näinkin. 
Vai onko teistä hassun näköiset tuossa? Ainkain kivasti tuli säilytystilaa.

Vaihdoin olohuoneeseen hopeisen chiara maton tilalle valkoisen chiara maton.  Vaihteeksi valkoinen matto, kerkeää siitä hetken nauttia ennen kesää, jolloin valkoinen matto on armotta kerättävä varastoon. En vieläkään ole löytänyt mieleistä mattoa kesäksi :/
Ajattelin tehdä pienen tilauksen H&M home valikoimasta. Ihmeekseni en nyt sieltä kamalasti mitään pakko saada juttuja löytänytkään. Ihan kivoja, mutta jo nähtyjä. Ensi viikolla mies saa kouluun mennessään tuoda kaupungista pari isompaa hankintaa...Ehkä yhdet happy lightsitkin pitäisi vielä laittaa tilaukseen.

Lopuksi muutama kuva. Touhukasta alkavaa viikkoa teille!

15 kommenttia:

 1. Ihanat nuo keittiön nurkan "pallovalot" ! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti kyllä, ei voi muuta sanoa! Keittiön tuolit pisti erityisesti silmään, kun olen itse uusia hankkimassa. Mistä olet nuo löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuolit ovat Jyskistä. Ostimme väliaikakäyttöön pienimmäisemme itse syömään opettelun ajaksi. Toiseet tuolimme ovat valkaa nahkaa ja hieman haastavat pitää pikku tahmatassulta puhtaana :) Mukavaa viikkoa!

   Poista
  2. Tosi kivat ne kyllä ovat! :) Eipä näytä enää olevan jyskin mallistossa noita. Harmi!

   Poista
  3. Harmi :/ nää ei ollut edes kovin hintavat noin 50€ / kpl .

   Poista
 3. Voi hyvänen aika kuinka KAUNISTA ♥

  VastaaPoista
 4. Kodikkaita ja tyylikkäitä kuvia. :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Teillä on aina niin kaunista! <3 Kivaa viikkoa sulle Jenna! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista, niinkuin aina. Empä tunnistanut tuota mattoa chiaraksi! jotenkin ne näyttää eri kodeissa niin erilaisilta :D meillä on valkoinen ja hopea chiara matto, mutta hopeasta olen tykännyt enemmän ehkä sen puhtaanapidon vuoksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onkin jo hiukka kärsinyt :D Olen pessyt useasti ja langat on vähän painuneet :P Kiitos!

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)