torstai 20. helmikuuta 2014

Kysymyksiä ja niihin vastailee Jenna -haaste :)

Heli Valkoista harmoniaa - blogissa haastoi minut tekemään tämmösen kiva kysymys-vastaus haasteen. Kiitos pirtsakalle Helille haasteesta!

MISTÄ UNELMOIT?

Hmmm...Unelmoin useistakin asioista. Tietenkin, että saisimme elää onnellisen, terveen elämän raikkaimpin kanssa. Osaisimme nauttia olosta, tarttua hetkeen ja iloita pienistä. Että jatkossakin osaisimme löytää onnen ja rakkauden arjesta. Unelmoin, että vielä 80-vuotiainakin kiikkuisimme kiikkutuoleissa vieretysten onnelinen hymy kasvoillamme ja lapsen lapset polvillamme nauraen. Unelmoin, että lapset pärjäävät elämässä ja saamme kasvatettua heistä onnellisia tasapainoisia aikuisia. Materialistisia haaveita minulla on tulevaisuuden taloprpojektin suhteen useitakin. Haluan kuraeteisen, talon ilman tuulikaappia, takan keskelle oleskelutilaa, josta on näkymä kummallekkin puolelle...ja paaljon muuta. USKOTKO INTUITIOON?

Uskon! Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. 


MISTÄ INNOSTUT?

Useistakin asioista. Yleensä jos jostain innostun, innostun kyllä sitten kerralla todenteolla. Innostun yhteisistä lomista perheen kesken. Innostun helposti erilaisiin tuunaus- ja sisustusprojkteihin. On mukava viljellä kierrätysajatusta silloin kun se on mahdollista. Tällä hetkellä olen innostunut hiihtämisestä ja kuntosaliharjoittelusta. Intoa tuo myös tulevat opiskelu- ja työhaasteet.


AAMU VAI ILTA?

Kyllä mun tässä iässä pitää sanoa jo aamu :) Aamulla huomaan, että on paljon enemmän virtaa tehdä asioita. Illalla on sitten mukava vaan oleskella ja rentoutua.
Illat vietänki kotona yleensä villasukissa ja pyjamahousuissa.


 SANAT VAI KUVAT?

Riippuu tilanteesta. Nettiä selaillessani kiinnitän huomion ensiksi kiinnostaviin kuviin. Kuvat kertovat yllättävän paljon myös kuvaajasta. Kuvista voi nähdä kuvaajan mielialaa, taiteellisuutta jne. Kuviin kätkeytyy monia sanoja, jotka muuten saattaisivat jäädä sanomatta tai kirjoittamatta. Toisaalta arvostan myös sanoja, rohkeutta puhua sanoilla. 


MOTTOSI?

If you want to be happy- then be :) !


KAUNEIN MAISEMA?

Minusta se on mökin rantasaunan ikkunasta lauteilta kesäyönä kun katsoo peilityyntä Oulujärveä hiekkarantoineen. Silloin minun sielu ja mieli lepää. 


MAASEUTU VAI KAUPUNKI?

Kyllä minä tämän maaseudun valitsen, vaikkakin täältä taajaman, ennemmin kuin syrjäseudun. Täällä on hyvä lasten kasvaa pienessä kylässä, pienessä koulussa, tiiviissä yhteisössä. Voidaan nauttia luonnon  läheisyydestä ja antimista. Puhtaasta luonnosta. Sivupihalta pääsee hiihtoladulle, mutta kuitenkin peruspalvelut ovat lähellä. Ei ole  pitkiä jonoja suunterveydenhuoltoon tai terveyspalveluihin. Toki täällä haasteensakkin on. Kouluttauminen omalla kylällä on mahdotonta. Ammattiopintoihin ei ole mahdollisuutta. Työpaikkoja on vähänlaisesti ja työssäkäyntimatkat saattavat venyä pitkiksi. Mutta on ihana kaupunkipäivän jälkeen tulla kotiin <3


MIELENKIINTOINEN AJATUS?

Joskus mietin, millaisia lapsista kasvaa isoina? Mitä arvoja he ajavat, mikä heitä kiinnostaa? Mitä tahtovat opiskella tai harrastaa? 

 MIKSI BLOGGAAT?

Bloggaaminen on kiva, joskin  minulle aika uusi harrastus. Olen tavannut tätä kautta useita ihania persoonia ja mahtavia koteja! Kommenttien jättäminen toiselle ja kommenttien saaminen lämmittää mieltä.Täältä on kiva ammentaa idoita ja vaihtaa niitä muiden kanssa. Ihailen kekseliäitä ihmisiä ja heidän kotejaan. Kiinnitän erityisesti huomiota koteihin, joissa näkyy sisustajan oma käden jälki.
Bloggaus koukuttaa, on kiva kertoa ja lukea kuulumisia ja vinkkejä. Teidän lukijoiden kommentit oikeasti lämmittää mun mieltä <3


Tämän haasteen haluan laittaa eteenpäin seuraaville blogeille;

Milli`s little home
Sweet living
Valkoista ja kiekuraa
Pieni Onnenpesä
17 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi ja täällähän on kivoja juttuja! Ja mukava tämä postaus :)
  Pakkomielteet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) kiva, että eksyit. Toivottavasti tuut toistekki. Minäpä tuun vasta vierailulle :)

   Poista
 2. Voi kiitos haasteesta. :) olen ihan surkea näissä,mutta yritän tehdä tämän haasteen!! :D

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, kun sait tehtyä tän haasteen näin pian! :) Kiva oli lukea sun vastauksiasi! <3

  VastaaPoista
 4. Olipa mielenkiintoinen haaste! Näitä oli tosi kiva lueskella :).

  Melina / Minishow

  VastaaPoista
 5. Vastaukset olivat tosi mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja! :)

  VastaaPoista
 6. Olipas kiva lukea :). Ihanista asioista unelmoit.

  VastaaPoista
 7. Vastauksiasi oli kiva lukea ;)
  Kiitos haasteesta Jenna<3

  VastaaPoista
 8. Heips! Kiitos paljon haasteesta! Olenkin ehtinyt tämän jo tehdä mutta muistamisesi ilahdutti, kiitos! ♥

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)