keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Niin mikä stressi?

Joulustressi! Kummitteleeko se teidän nurkissa? Meillä nimittäin ei. Olen tietoisesti pyrkinyt tänä vuonna välttämään kaiken jouluun liittyvän "pakonomaisen" tekemisen ja stressaamisen. Olen tehnyt vain ja ainoastaan niitä asioita, jotka sillä hetkellä ovat tuntuneet mukavilta ja oikeilta.
Jos tuntuu, että olisi kiva päästä hiihtämään, vaikka piparit odottavat leipomista, menen takuulla hiihtämään. Saunaa ei ole pakko pestä juuri jouluksi, sen voi pestä vaikkapa uudeksi vuodeksi. Uusi perinne hei! Jos ei just nyt huvita valmistaa laatikoita, haen ne kaupasta. Saarioisten äidit tekevät varmasti ainakin melkein yhtä hyviä. Lapset ei huomaa, vaikka kymmenen villakoiraa juoksisi jouluaattona lattialle, mutta varmasti he huomaavat, jos äiti on ajanut itsensä kaikella joulustressillä piippuun ja on kiukkuinen.  Leipomosta saa herkut joulupöytään, eikä kukaan huomaa eroa, jos vain maltat olla kertomatta. Joulukortteja emme lähetä lainkaan, lahjoitamme paketteja lasten joulupuuhun niiden perheiden lapsille, jotka kaipaavat iloa jouluun <3
Kokeile sinäkin, tee sitä, mistä nautit. Tee sitä, mikä juuri nyt tuntuu oikealta. Tehkää asioita yhdessä, nauttikaa joulunajasta ja unohda siivousrätit ja turhat taakat. Nauti nyt!
 
 

3 kommenttia:

 1. Nyt puhut asiaa, turhalta hössötyksellä väsyttää vain itsensä ☺ ja tuo joulupuu on kaunis teko 😍
  Oikein ihanaa ja rauhallista joulua 😚

  VastaaPoista
 2. Vuosi vuodelta alkaa joulustressi helpottamaan.Ei tarvitse olla kaapit siivottuina ja katot pestyinä.

  VastaaPoista
 3. Meillähän ei vietetä edes joulua, joten stressiäkään ei pääse syntymään.
  Ihanaa ja rentoa joulun odotusta.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)