sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kivat uudet keittiössä!

Innostuin pitkästä aikaa viikonloppuna kuvailemaan vähän keittiössä. Viime viikkojen aikana olen löytänyt paikallisesta sisustustavarankaupasta kivoja uutuuksia kotiimme.
Erityisesti ihastuin mustiin kulhoihin ja ruukkuihin, joita hamstrasinkin heti kerralla useamman kappaleen :P

Olohuoneen string- laatikoston päälle hankin mustan kukkaruukun ja uuden hauskan hyönteisaiheisen printin kehyksiin.


Keittiön pöydälle ostin saman sarjan kukkaruukun ja pyöreän tarjottimen.


Ja keittiön tasolle löytyi myös juuri täydellinen alusta pesuaineille ja muulle tilpehöörille.


Lisäksi ostin vielä suuren hedelmäkulhon ja kynttilöitä. Hyvähän se on talveen jo valmistautua kynttilöillä :P
Keittiön tasolle vielä hyönteisprintti.


Ai niin, siirsin myös tuon tekemäni helmivalaisin keittiöön ja Aarnion Swan valaisin siirtyi talveksi palvelemaan eteisaulaan :)
Lopuksi vielä niitä keittiökuvia, miltä näyttää nyt?


Sellaisia pieniä, edullisia uudistuksia  mieltä piristämään. Seuraavana mietinnässä onkin makuuhuoneen valaistuksen uusiminen. Valaisimista ollaan taidettu päästä miehen kanssa jo yhteisymmärrykseen, joten jokohan pian pääsisi kaupoille :)

Tsemppiä tulevaan viikkoon kaikille!


11 kommenttia:

 1. Kivoja uusia juttuja olet hankkinut. Nuo teidän pilvitabletit on niin suloiset <3
  Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis keittiö. Tuollainen helmivalaisin voisi sopia meillekin, vastaava nurkka kun keittiöstämme löytyy. Täytyykin ehdottaa miehelle. :) Mukavaa viikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Kauniin näköistä. Mutta jotenkin näissä kuvissa pistää aina silmään se että ovat niin tarkoin aseteltuja. Niin tarkasti mietittyjä ja matkittuja sisustuslehdistä. Sellaista huomionhakua. Niin kuin ei oikeasti arjessa voi pitää taulunkehystä vaan nojailemassa keittiön seinään kun niitä tasoja pyyhitään monta kertaa päivässä. Ja että liesitason takana voi nojata tarjotin. Kun siinä paistetaan/keitetään jatkuvasti jotain. Ne rasvat kun ei puustä lähde. Ja se että niitä kuvia käsitellään värien puolesta kaikki samansävyiseksi. Teillä noita lamppuja on joka lähtöön ja ne aina kuvien ajaksi siirretään oikeaan kohtaan, missä ne eivät kuitenkaan mitään palvele, muuta kuin kuvaa. Kun pistorasioitakaan ei ole ihan lähellä. Siinä työpisteelläkin on välillä kolme pöytävaloa samassa kuvassa. Eivät varmaan ole koskaan päällä yhtä aikaa. Onhan se kiva että on kaunista mutta jotenkin persoonatonta että ne samat tavarat pyörivät kuvista toiseen, huoneesta toiseen. Ja ovat aseteltuja niin nätistä. Tytön työpöytää kyllä vielä miettisin, se sijoittelua. Tuoli kun ei edes sovi pöydän alle kulkemaan vapaasti osumatta sänkyyn. Ei ihan ergonomisin ratkaisu. Kaunista teillä kyllä on sitä en kiellä. Kovasti vaan toivoisin vähemmän huomionhakua kuviin. Etteivät olisi niin selvästi stailattuja. Saataisiin vieläkin persoonallisempi tuntu kauniiseen kotiisi. -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä "Heidi", joka oikeasta nimestäsi on kaukana ;) Tarkentaisitko mitä tarkoitat huomionhakemisella ? Ihan oikeasti tuo taulu tuossa tasolla nököttää, tuota kohtaa kun ei edes joka päivä tarvitse pyyhkäistä ja toisekseen en koe kovinkaan vaikeaksi hetkeksi nostaa taulua yläs ja pyyhkäistä alta :P Ja tarjottimella lieden takana on oikeasti virkaakin, se nimittäin suojaa takaseinää samalla . Ja kyllä, tämä tarjotin on käsitelty joten rasva irtoaa vallan helposti. Oletko kuullut sellaisesta? Puuta voi tosiaan käsitellä.
   Jos tarkkoittanet itse tekeääni valaisinta, niin se tosiaan on tuossa nurkassa ihan pistorasiassa, että ihan käytössä on sekin :P Mistä muuten tiedätkään niin hyvin kotimme pistorasioiden paikat :O ;) Mitähän pöytäväloja työpistellä on ollut? Tarkoitatko seinävalaisinta ja nukkumattia? Emme useastikkaan käytä yhtä aikaa, mutta Nukkumatti on öisin päällä, että lapset näkevät kulkea. Seinävalaisinta taas käytetään kun tehdään töitä. Meillä nyt sattuu tavarat vaihtamaan paikkaa silloin kun siltä tuntuu, harmi, että se on sinulle ongelma. Mutta tiiäkkö, onneksi sinun ei tarvitse lukea blogiani jos se häiritsee saatikka asua täällä :) Kuten olen todennutkin työpisteen tuoli ei todellakaan ole pysyvä ratkaisu, ostetaan sitten uusi kun sopiva eteen sattuu. Hyvin menee tällä käytöllä siihen saakka. Hirveästi en ehdi kuviin stailailla paikkoja, ikävä kyllä. Ehkä kokeilen seuraavan kerran kuvatessani enemmän sitäkin. Mukavaa, että näit vaivaa kuitenkin kommentoida nämä huolesi kodistani, toivottavasti vastaukseni tyydyttivät.

   Poista
 4. Teillä on kyllä niin kaunista! :) Ihania hankintoja, varsinkin tuo pesuaineiden aluslaatikko ja pyöreä tarjotin, sopisivat meillekkin mainiosti. Kivaa uutta viikkoa teille !<3

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo nurkkaus portaiden alla 😍 kivalta näyttää 😊

  VastaaPoista
 6. Hillityn kaunista teillä :) Pakko kysyä et mistä tuo musta alusta tiskiharjalle ym? Itselläni hakusessa juuri vastaa, mut toistaiseksi ei ole vastaan mitään tullut.
  -P

  VastaaPoista
 7. Sattumoisin törmäsin blogiisi ja jäin heti koukkuun. Kaunis koti ja kauniita kuvia, tykkään! Minkä nimisestä sisustuskaupasta olet tavarat hankkinut? Jos vaikka pistäytyisi, kun siellä päin kuljen :)

  VastaaPoista
 8. Oi että miten kaunista! Millä olette käsitelleet keittiön seinät ja välitilan? Ja millä sävyllä?

  Hanna

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)