tiistai 23. elokuuta 2016

Syksyä ilmassa!

Tervehdys!
Kiireen ja huiskeen keskeltä yritän ehtiä kertomaan teillekin hieman meidän kuulumisia kuvin ja sanoin. Sisustusrintamalla ei mitään järisyttävän suurta ole tapahtunut. Pieniä muutoksia lähinnä olohuoneen osalta. Kaiken vapaan energian vie talomaalaus, joka edelleen on kesken osittain sateisista päivistä johtuen, osittain taas siitä, että kaiken vapaa-ajan kun mies on kotona pyrimme käyttämään yhdessä tekemiseen ja touhuamiseen, jonka rinnalla talomaalaus on aivan toissijainen asia.
Olohuoneessa kuitenkin olen sateisina päivinä ehtinyt vähän pyöritellä tavaroita ees sun taas. Kaapissa lojuneesta mustasta Marimekon Fokus kankaasta mies teki minulle taulun olohuoneeseen ja jo valmiina löytynyt valkoinen fokus muutti toiselle seinälle.. Muutama uusi printti löytyi paikallisesta sisustuspuodista syksyä tuomaan.


Jokin ihanan pehmoinen torkkupeitto on katselussa syksyä varten. Vielä ei ole eteen sattunut :) Syksyn lähestyessä olen alkanut kaipaamaan jotain ehkä hieman kovempaa sävyä sisustukseen. Kesällä vaalea, hentoinen, kevyt värimaailma on ihana, nyt kaipasin kontrastia. Kokeilin vaihteeksi tummansävyisiä mattoja lattialle. Nämä ei tule jäämään, ovat vaan kokeeksi kontrastia tuomassa. Nyt pohdinkin, sopisiko tilaan pyöreät tummat matot. Jotain uutta, erilaista tekisi mieli.
Poistin myös  valkoisen fokustaulun alla olleet väliaikaisratkaisuksi laitetut vaaleat hyllyt. Ihan turhat pölynkerääjät!
Pitäisiköhän laittaa talveksi jotkin kuosilliset verhot...viime talvi mentiin Marimekon Hetkiä- verhoilla.
Paljon pohdintoja ja ajatusten sekamelskaa sisustuksen osalta pää täynnä, ehkä tämä tässä syksyn kuluessa selkiytyy :)

Lopuksi vielä syksyinen tervehdys esikoiseni kuvan tuomana


Kauniita syyspäiviä sinne!

3 kommenttia:

 1. Ihana kuva sinun tytöstäsi <3
  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
 2. Oi, toi Fokus näyttää todella hyvältä seinällä! Ja ihanan iso! Olen myös tehnyt pari taulua Marimekon kankaista - toimii :D

  VastaaPoista
 3. Mukavia sisustuspohdintoja :) Täälläkin kovasti suunnitellaan mitä kivaa sitä syksyn tullen laittaisi. Jotain pientä muutosta tai uutta ehdottomasti :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)