lauantai 23. heinäkuuta 2016

Lisabo pöytä keittiössä

Kävimme pari viikkoa sitten miehen kanssa kaksistaan vähän reissussa ja haimme tyttären huoneeseen tavaraa Ikeasta. Tuolla reissulla kotiutui myös eräs ei niin suunniteltu ostos.
Kierrellessämme ihastuimme molemmat tähän Ikean uutuuteen Lisabo- malliston ruokapöytään. Ollaan vähän aikaisemmin jo puhuttu, että meille sopisi paremmin kevyempi rakenteinen pöytä ja ettei ruokapöytämme tarvitsisi olla niin suuri, mitä se nyt on. No siinä tämän kaunokaisen pintaa silitellessä ja siroja jalkoja ihastellessa ei meidän kauaa tarvinnut miettiä. Päädyimme ostamaan uutuuden kotiimme.

Tämä on noin 20 senttiä lyhyempi malli, mitä
meidän entinen pöytä.
Ja rakenteeltaanhan tämä Lisabo on paljon sirompi ja kevyempi. Mihin kumpikin ensimmäisenä ihastuimme oli kaunis elävä pinta pöytälevyssä. Kaunis!


Eikä hullumpia ollut muutkaan saman sarjan tuotteet, sillä silmällä vilkuilin myös työpöytää, mutta koska tytär oli itse valinnut erilaisen mallin jäi  Lisabo sarjan kaunokainen vielä kauppaan.
Pöydän kaunista pintaa varjellakseni ostin arkikäyttöön pöydälle Marimekolta Siirtolapuutarha liinan. Jokin tuossa värissä kiehtoi minua kovasti, vaikka yleensä en mitään kovin värikkäitä ja suurikuvioisia kuoseja osaakkaan suosia, Mutta tämä on kyllä tosi kiva ja pirteä, kannatti ostaa.


Tämmöisiä pieniä piristyksiä kesälomaan.


Olettekin varmaan jo kuulleet Hayn ja Ikean tulevasta yhteistyömallistosta, mitäs tykkäätte?

4 kommenttia:

 1. Kaunis siro pöytä! Ja, tuo kokonaisuus on kaunis. Kaunis keittiö teillä!

  VastaaPoista
 2. Tykkään kovasti teidän keittiöstä. Valoisa ja hento. :)

  VastaaPoista
 3. Tylsän näköinen pöytä. Suattaa tuolla mökin lämmittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän tyyriit takkapuut on ;) Tylsille tylsää. Meillä sytytellään seteleillä :D

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)