lauantai 28. toukokuuta 2016

Valmis!

Mikä ihanan helpottunut ja onnellinen olotila! Eilen vietimme yhdessä mieheni kanssa meidän yhteisiä valmistujaisjuhlia. Ihana, aurinkoinen ja iloa pullollaan oleva päivä. Ystävät, sukulaiset ja oma perhe koolla, kesäloma edessä ja tutkintopaperit taskussa.


Ne monet valvotut yöt, tuskailut tenttikirjojen parissa, pylly puutuneena luennoilla istumiset, esseet, seminaarityöt, kehittämistyön kanssa tuskailut, hiki ja kyyneleet olivat kyllä kaiken tämän arvoista. Me tehtiin se! Helppoa se ei työnteon ja pienten lastenhoidon ohella ollut, mutta jes loppuun saatiin opinnot. Eilen siis mielestäni ansaitusti nautimme meidän päivästä. Suuri kiitos kuuluu mummoille ja papalla, jotka ovat olleet tukemassa opintojen onnistumista ja avustaneet lastenhoidossa ja harrastustoimintaan kuljettamisessa. Onneksi on mahtava tukiverkosto olemassa.


Mies lähtee vielä syksyllä jatkamaan opinpolkuaan, mutta minä luovuin sen ajaksi omista opiskelusuunnitelmistani ja pidän välivuoden opinnoista. Sen verran haastavaa oli tämä yhtä aikaa opiskeleminen.
Nautitaan tästä todistuksesta ja keskitytään täysin oman työn kehittämiseen.


Meidän porukka on nyt suomen 10 ensimäistä Hyvinvointivalmentajaa. Jyväskylän yliopiston ja Kajaanin Amk ainutlaatuinen yhteiskoulutus. Hienoa kuulua tähän 10 joukkoon!


Mutta tänään nautitaan aurinkoisesta päivästä ja perheestä, lähdetään kivalle retkelle ja lämmitetään rantasauna, ehkäpä minäkin vihdoin uskaltaudun uimaan muut kun ovat 
jo aikaa sitten heittäneet talviturkin. Mukavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Hurjan paljon onnea teille molemmille hienosta saavutuksesta!!!!

  VastaaPoista
 2. Onnea sinulle ja miehellesi! Aikuisiällä itsekin opiskelin ja on se kyllä aikamoinen saavutus saada paperit vihdoin käteen.
  Mukavaa rentoilupäivää!

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut molemmille, ja ihanaa kesää! <3 :-)

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea molemmille! :)

  VastaaPoista
 5. Ensimmäisenä onnittelut valmistumisesta. :) Eksyin blogiisi sattumalta pinterestin kautta. Selailin blogia ja olipa hauska huomata kuinka samanlainen tyyli ja maku meillä on sisustusvalintojen suhteen. :) Ja samalla tavalla näyttää myös mieltymyksen matkan varrella muuttuneet. Olisin kysynyt miten teillä on toiminut tuo mikrosemetti keittiössä. Itselle uusi koti rakenteilla ja keittiön välitila aiheuttaa harmaita hiuksia. Kaapisto ja muutenkin ilme tulee olemaan hyvin samanlainen kun teillä joten oli mahtavaa saada vähän paremmin vahvistusta sille miltä keittiö tulee lopulta näyttämään. :) Kaunis koti teillä joka tapauksessa mielestäni on. :)

  VastaaPoista
 6. Oikke pal onne kummalkki :) Kuule kysyin tost kauniist ruakkapöyräst, millane on pintta käytös ? Teil viel lapsia ym..Kaunis on ja mietittää just miehen kans uut pöyttä, tos olis hyvä vaihtoehto :) Turu terkuin, Johanna

  VastaaPoista
 7. Ensiksikin, onnea tosi paljon valmistumisen johdosta! Olet kyllä aika sissi! Ja toiseksi, aivan ihana asu sinulla oli päälläsi!!!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)