lauantai 6. kesäkuuta 2015

Makia ananas yövaloksi

Esikoisen huoneen remonttia meillä menossa ja hyvästi voiton puolella jo ollaan.
Remontin myötä eteen tuli joitakin uusia hankintoja, kuten yövalo. Hyviä yövaloja ei olekkaan kovin helppoa löytää. Joko ne ovat ihan pienille tarkoitettuja Hello Kittyjä tai muita hahmoja tai sitten tylsiä aikuisten yksinkertaisia hökötyksiä.
Onneksi Minime.fi- verkkokaupan kauppias vinkkasi minulle tästä makeasta uutuudesta.
Tämä Pina Colada- valaisin on Eva Newtonin suunnittelema ja valaisin on käsin valmistettu. Materiaalina on muovi, joka on taidokkaasti muotoiltu niin, että pienimmätkin ananaksen yksityiskohdat tulevat esiin. Mikä tärkeintä, tämä ei kuumene ja soveltuu siis loistavasti myös yövaloksi. 
Näitä ananaksi oli tarjolla vaikka missä herkkuväreissä, arvoin ihanan söpön vaaleanpunaisen ja tämän valkoise välillä. Valitsin kuitenkin valkoisen, että tarvittaessa valaisimen voi sijoittaa muihinkin huoneisiin. Valo tässä on pehmeä ja aika himmeä, joten yövalotarkoitukseen tai tunnelmavaloksi juuri sopiva. Hauskan erilainen, tätä katsellessa tulee hyvälle tuulelle :)
Mitäs tykkäätte meidän ananaksesta? Eikö ole herkullinen uutuus ? P.S Blogin facebook- sivuilla Minime- verkkokaupan lahjakortti arvonnassa. Jos mielesi tekee yhtä makeaa uutuutta kotiin, käy osallistumassa :)

18 kommenttia:

 1. Kaunis valaisin! Ja ananaksen yksityiskohdat tulee upeasti esille :)

  VastaaPoista
 2. Hihi, kerrassaan hauska! :D Ananaksen muotoinen valaisin kuulostaa siltä, mikä ei mua niin säväyttäisi, mutta tämähän on oikeasti hieno!

  VastaaPoista
 3. Tällainen sopisi meidän tyttären huoneeseen, vaikka oikeasti onkin ananakselle allerginen :D

  VastaaPoista
 4. Onpas hauska! :) Meillä on vanha maapallovalaisin pojan huoneessa "iltavalona" :)

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva valaisin! Eikä kyllä ikinä uskoisi sen olevan muovia, näin kun katsoo! (itse vähän karsastan muovisia juttuja :D) Saitko tämän muuten yhteistyönä tuon verkkokaupan kanssa? Huomasin että blogisi on heidän sivuillaan mainittu myös. Eikö yleensä tällaiset yhteistyöt/saadut tuotteet kuulu mainita postauksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteistyöjutuista on olemassa omat sääntönsä ja niitä noudatan.

   Poista
 6. Ihana lamppu, myös minä hankin sen. Mutta mistä löysit lamppuun tarvittavan polttimon? Minä kysellyt jo monesta isosta paikasta (K-rauta, Kodin Anttila), mutta sanovat sen olevan erikoistuote eikä niin vain löydettävissä? Mutta lamppu itse on ihana - kunhan vain saa vielä sen loistamaankin :)

  VastaaPoista
 7. Beautiful pictures of our lamps !!! Best wishes from Barcelona, Eva Newton from Goodnight Light :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)