Mulla alkoi loma toissapäivänä. Tosin ei vielä kesäloma, vaan sairasloma ja sitten kesäloma.
Viime viikko on kulunut röntgenissä, ultrassa ja magneetissa. Loma alkoikin vähän etuajassa ja jatkuu pidempään, toivottavasti kuntokin kohenisi pian.
Kaikesta huolimatta leivoin tänään loman kunniaksi riisisuklaakakun.
Kakku ei kauaa vanhentunut vaan katosi pian parempiin suihin. Palan ehdin kuitenkin itsekin maistamaan ja oli kyllä tosi hyvää!
Ohjetta teillekkin:
Pohja:
200g Maitosuklaata
6dl Riisimuroja
Täyte:
4dl Vispikermaa
1/2 dl Fariinisokeria
Kinuskia
Marjoja tai hedelmiä maun mukaan
Sulata suklaa mikrossa ja sekoita suklaasulaan riisimurot.
Tee leivinpaperille kaksi noin 15cmx20cm kokoista levyä riisimurosuklaasta.
Nosta levyt jääkaappiin kovettumaan.
Vatkaa kerma ja fariinisokeri vaahdoksi.
Nosta toinen levystä tarjoilulataselle ja lisää päälle puolet kermavaahdosta.
Lisää kinuski ja valitsemasi marjat tai hedelmät.
Nosta toinen levy päälle.
Lisää loppu kermavaahto, kinuski ja koristele mielesi mukaan.
Nam!
Tänään keräsin myös ekat lumipalloheisin kukat. Ne ovat niin kauniita!
Onpa hyvännäköinen kakku ♡, nam.
VastaaPoistaMukavaa lomaa ja toivottavasti paranet pian.
Vautsit, mikä kakku, niin erilainen, täytynee seuraavaksi kokeilla tuo kyllä:)
VastaaPoistaHyvää lomaa<3
Nam! Vinkki talteen, mä rrrakastan riisisuklaata. Mutta miksei enään myydä sitä keltapaperista riisilevysuklaata jota oli joka kaupassa silloin kun minä olin lapsi... Se oli ihan parasta.
VastaaPoistaEnpäs ole tuollaiseen kakkuun ennen törmännytkään. Näyttää ja kuulostaa ainakin herkulliselta!
VastaaPoistaOi joi... ja voi voi... :D
VastaaPoistaIhania herkkukuvia täällä!
Pikaista paranemista sinulle ja mukavaa loman aloitusta!