torstai 26. helmikuuta 2015

Tarjoushaukka tässä morjes!

Ihan jo itteeki naurattaa tämä tarjousten kyttäys :P
Nyt oli viikonloppuna stockalla hyvä ale jos ostokset ylitti 300e sai 70e alennusta. Pakkohan se sitten oli hyödyntää, kun kuola valuen oon tapittanu tuota Vitran Uten. Siloa. Nyt sen raskin alen kanssa ostaa ja kun paikkakin oli selvillä. Tuossa työpisteen seinällä se on ihan just omiaan olemaan.


Mulla on tapana siirtää aina rahaa omalle sisustustilille, josta kätevästi näkee mitä on mahdollista hankkia. Pysyy talous balanssissa ja hankinnat tuntuu tuplasti kivemmilta ostaa.  Nyt tässä kuussa onki tullu tehtyä pari isompaa haaveostosta ja taitaa olla aika taas välillä keskittyä siihen säästöpuoleen.
Keittiöremppa alkaa ensi viikolla. Kaikki kaapit on purettava, lattia vaihdettava ja katto uusittava sekä sähkötyöt tehtävä ennen seinien maalausta ja kaappien asennusta. Vähän jännittää joudutaanko vaihtamaan seinälevyjäkin. Onko jollain teistä lukijoista kokemusta isommista keittiöremonteistä. Hyvät vinkkivitoset otetaan ilolla vastaan.

15 kommenttia:

 1. Hauska otsikko ja kivalta näyttää uusi hankinta. :) Meillä on tehty keittiöremppa n. 2 v sitten. Yksi kipsilevy meni uusiksi ja kulmaan rakennettiin "pylväs" liesituulettimen hormille, muuten säästyi vanhat pinnat ja ne vain maalattiin uudelleen. :)
  Kivoja remppahetkiä! :)

  VastaaPoista
 2. Oih, se on kaunis! Aina kannattaa odottaa aleja tai kuponkeja, koska ne on aina tulossa jossain vaiheessa .)

  VastaaPoista
 3. Hieno ostos, ja aina kun saa alennuksen niin on säästöä. Näissä on hyvä se, että arvo myös säilyy.

  VastaaPoista
 4. Tarjouksia on just kiva kärkkyä. Mä tilasin aikoinaan oman valkoisen Uten Siloni Englannista, kun siellä se oli alessa. Tuli toimituskuluineen yli 100€ halvemmaksi. Säästämisestä tulee aina hyvä fiilis ja samalla voi sitten niillä säästetyillä rahoilla ostaa jotain muutakin kivaa :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyllä tosi kivalta työpisteeltä. :) tarjoukset kyllä kannattaa hyödyntää näissä sisustusostoksissa, etenkin kun hankintalistalla on jotakin jonka arvo säilyy! hyvä ostos :)

  VastaaPoista
 6. Tarjouksia kannattaa aina kytätä :D
  On se kyllä hieno ja selvästi juuri oikealla paikalla.

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää! Kyllä alennuksen kera on aina mukavampi ostaa, itse hötkyilyn usein ja sitten ottaakin päähän kun tarjous tulee vastaan tyyliin seuraavana päivänä. ;) Onnea keittiöremppaan!

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja tyylikäs säilytysratkaisu, ja kaunis työpiste teillä :-)
  Varmasti ihanaa saada uusi keittiö, tsemppiä!

  VastaaPoista
 9. Kylähän tuollainen tarjous on hyödynnettävä! :) Hurjasti tsemppiä remppaan, lopputulos palkitsee! <3

  VastaaPoista
 10. Mä oon niin kade! Itsekin oon kuolannut tuota Uten. Siloa, mutta en raaski sitä ostaa :) Ja sulla on toi mun haavemattokin ;)

  VastaaPoista
 11. Sisustustili kuulostaa hyvältä idealta! Ja kätevä kieltämättä tuollainen, itselläkin ois käyttöä, mutta ei rahaa ;D

  VastaaPoista
 12. Upea työpiste! Kelpais kyllä itsellekkin! ;) Onnea remonttiin, hyvää kannattaa odottaa! Itselläni oli 2010 keittiöremontti, ja olen ollut niin tyytyväinen lopputulokseen! :)

  VastaaPoista
 13. Tuo työpiste on kyllä upean näköinen! :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)