sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kuvakulmia ja joutsen

Innostuin eräänä päivänä kokeilemaan uusia kuvakulmia kodistamme. En ainakaan muista, että olisin näitä kulmia ennemmin blogissa julkaissut. 
Mukavaa kun päivillä on jo kivasti pituutta ja valoisan aikana ehtii touhuilla niin paljon enemmän. 

Nyt kun kevät on taas tuloillaan huomaan hyökkääväni ylipursuavien kaappien kimppuun ja yritän raivata tilaa ja avaruutta kotiin. Aika reilulla kädellä olenkin tavaraa kiertoon laittanut ja harkiten uutta ostanut. Yksi kauan harkituista ostoksistani tuli kuitenkin ostettua. Ystävänpäivän shoppailureissulla ostin tämän Eero Aarnion Swan valaisimen. Niin kaunis. Yksinkertaisen lumoava. Mites, ihastuttaako vai vihastuttaako Swan sinua? Tiedän, että nämä Aarnion tuotteet jakavat mielipiteitä
Työvalaisimeksi sitä vähän kaavailen, pitää alkaa sitä tuohon mallailemaan. 
Uusia tuulia puhaltelee muutenkin täällä sisustusrintamalla, mukavaa vastapainoa arjen aherrukselle.
Mitäs teidän sisustuskevääseen kuuluu? 

8 kommenttia:

 1. Mustavalkoisuudesta yritän nyt luopua, haluan lisätä sisustukseen pastellisävyjä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita nämä uudetkin kuvakulmat :) Täällä etsitään makkariin uutta tapettia, vaan ei löydy.... sekä uutta mattoa olkkariin. Elämäni viimeinen villamatto :D

  VastaaPoista
 3. Kaunista on teillä! <3 ihanat kuvat ja kiva nähdä uusia kuvakulmia. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista.
  Aarnion valaisimia rakastan! Tuo Swan on tyylikäs.
  Minun sisustus kevääseen kuuluu vähentäminen, kaiken minimalisoiminen.
  Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Sisustuskevät on täynnä melkeinpä kaikkien muiden kotien sisustamista ja jos jää aikaa, niin ehkä tälle omallekin pitäisi jotain tehdä. :D Viime aikoina oon saanut projekteiksi yllättävän paljon lastenhuoneita, joten melko lapsellisissa merkeissä menee aika. Tuo Swan ei omaan kotiin sopisi, mutta oikeassa ympäristössä, kuten siis teillä, se näyttääkin tosi hyvältä. :)

  VastaaPoista
 6. Hauska idea vaihdella kuvakulmia. Itsekin huomaan, että tulee otettua kuvat aina samoista kulmista - jotenkin ei muka niistä muista onnistu. Pitäisi vaan rohkeasti yrittää ja omasta kritiikistä huolimatta julkaista joitain, jos vaikka ne miellyttäisivätkin muiden silmiä. Vaihtelu virkistä :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)