perjantai 28. marraskuuta 2014

Sohvahankintoja ja kimallusta kotiin

Hankittiin siis uusi sohva. Miehen tahdosta, saatiin onneksi kiva kompromissi aikaan kun hankittiin tämä Annon pala- malliston moduulisohva. Muotoilu oli meidän kummankin mieleen, värikin natsasi, plussaa oli ruhtinaallinen istumasyvyys ja kaiken ratkaisi päällisten irroitettavuus ja tarvittaessa ne voi myös vaihtaa toisen värisiin. Jos sohva alkaa tympimään saa palat näppärästi irti ja sijoiteltua vaikkapa nojatuoleiksi.
Nyt viikon käytön jälkeen ollaan oltu tyytyväisiä. Sohva pitää hyvin muotonsa, lapset mahtuu kaksi rinnakkain pötköttelemään. Käsittelimme kankaan suoja-aineella ja ostin mys varuiksi pesuun soveltuvat vermeet, vaikka päälliset saa irti, ei niitä vähässä kummassa jaksa alkaa irroittelemaan.
Simppeli, käytännölllinen ja silmää miellyttävä valinta siis. 
Tässä meidän kokonaisuudessa on yksi divaanipala ja kaksi peruspalaa. Haluttiin toinen reuna ilman käsinojaa, että paloja voi tarvittaessa pitää nojatuoleina.
Lyhyestä virsi kaunis, tykätään!


Vaihdoin kesän kaapissa majailleet blingipäälliset käyttöön, minusta kiilto ja kimallus kuuluu jouluun. Tuo pientä juhlavuutta. Anopin matkaan Haaparantaan laitoin listan joulukoristeista ja tekstiileistä, joita hän saa ostosreissullaan meille metsästää. Mm. suuri tähti olohuoneenkin ikkunaan, muutamat jouluiset päälliset ja valot. Tulisivatpa pian, nyt on kova vimma saada joulua pian kotiin. 
Harmittaa, että viimeisetkin lumenrippeet sulaa pois, maa oli niin kaunis valkoisena.
Huomenna täällä vietetään joulunavausta ja joulumyyjäisiä, itse fiilistelen joulua bloggarien pikkujoulussa, jes. En malta oottaa, että pääsen ihasteleemaan emännän kaunista kotia ja tapaamaan muita bloggareita. 

Mutta nyt lasten kanssa kuusiaskartelupuuhiin. 
Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Ompas teillä niin kaunista. :) tuuthan huomisiin pikkujouluihin, sitten nähdään!! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunista teillä on. Sohva on kyllä ihan nappivalinta. Hyvää viikonloppua ★

  VastaaPoista
 3. Moi
  Meillä myös harmaa Annp pala soffa ja todella hyvä on😊
  Mukavaa iltaa!
  T.k

  VastaaPoista
 4. Kaunis sohvahankinta. <3 Hauskaa iltaa teille! :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)