tiistai 25. marraskuuta 2014

Kierrätyskuusi

No joo, ehkä on jo niin nähty juttu. Kuusi paperipussissa. No kaunis ja kätevä pikkujouluajan koristus se ainakin  on.
Tämä meidän kuusi on kierrätysmallia. Kuusi on harvennusalueelta pienen kuusen latvus. Paperipussi n pelastin käytettynä työpaikan roskiksesta, kristallikoristeet irroittelin vanhasta kynttiläkruunusta, puiset koristeet askartelin kynttelikkön askartelusta jääneistä helmistä ja paperinarusta. Pienet patteriledit löytyivät kaapista ja helminauhaa olinkin jo aikaisemmin toiseen tarkoitukseen ostanut. Latvatähtenä on vanha joulukuusenkoriste, josta poistin kannan. Lopuksi pari kierrosta paperinarua pussin ympärille ja tadaa meidän pikkujouluinen kierrätyskuusi on valmis ilostuttamaan joulunodotusta.
20 kommenttia:

 1. Nähty juttu eli ei, niin kaunis on...itsekin silmittelin tänään pikkukuusia ihan samanmoisin ajatuksin...ihana 😊

  VastaaPoista
 2. Hei, mut jos aina pitäisi keksiä uusia juttuja, olisi bloggaajien postaukset aika harvassa...Kaunis kuusi pussukoineen :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen kuusi! Ihastuttavat koristeet myös!
  Nauti joulun hiipivästä odotuksesta ja aurinkoa vielä täältä etelän oliivipuun alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. Nautitaan ja fiilistellään, parasta talvessa onkin joulu. Muuten voisin lötkötellä siellä oliivipuun alla :)

   Poista
 4. Onpa kaunis. Tässä se taas nähdään, kierrättäminen kannattaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se on kannattavaa monestakin syystä. ;) Enemmän mun rispektiä saa mielikuvituksen tuotteet kuin kaupasta ostetut ;)

   Poista
 5. Todella söpö kuusi ja kauniit koristeet. Tekisi jopa mieli skipata iso kuusi kokonaan ja laittaa pari pienempää :) Muut eivät tosin taida suostua ihan vielä siihen meillä :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kuusi, suloinen ja kauniisti koristeltu! <3

  VastaaPoista
 7. Itse yritän aina muistaa sen asian, että vaikka nettimaailmassa joku juttu olisi nähty, ei se sitä kotiympyröissä kuitenkaan ole. Eli vaikka meilläkin on useampi kuusi pussissa, ovat ne omassa kodissa päinvastoin tuore ja ennennäkemätön juttu. :) Nää on ihania. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Vähän erilainen viritys oli viime jouluna meillä, tää on nyt hyvä :)

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)