torstai 6. marraskuuta 2014

10 000 euroa sisustusrahaa

Sain Kaksin Kaksiossa blogin Lauralta mukavan haasteen. 

 "10 000 euroa sisustusrahaa-haaste!
Olet osallistunut Suomen kaunein koti-ohjelmaan ja kotisi on katsojaäänestyksellä valittu Suomen kauneimmaksi. Voiton myötä olet lunastanut muhkean 10 000 euron sisustusrahapotin uusien haaveiden toteuttamiseksi. Kerro millaisiin haaveisiin sijoittaisit summan? Haaveile & unelmoi! 

10 000 euroa...hmmm...sijoittaisin sen aika varmasti keittiöömme.
Uudet kaapistot ja kodinkoneet, sekä uudenlainen kaappien sijoittelu olisi haaveissa. Keittiömme on aika pieni ja nykyiset kaapit tuntuvat jotenkin raskailta. Saisin varmasti koko tuon summan uppoamaan vain keittiöön, helposti!
 Nykyisin liesi on sijoitettu nurkkaan kulmittain ja lieden takana on pieni kolmionmuotoinen tasokoroke. Vihaan sitä! 
Sille ei ole mitään järkevää käyttöä ja liesi kulmittain vie turhaa tilaa. 

Saareketta en laittaisi vaan liesi ja uuni upotettaisiin päällekkäin ja kodinkoneiden väri oli valkoinen, rosterisesta en pidä.
Yläkaapit sijoittaisin hitusen korkeammalle normaalikorkeudesta, jolloin saisin kaivattu tilantuntua. Yläkaapit olisivat kapeat ja kevyt. Allas ehdottomasti valkoinen keraaminen.
Kuva lainattu lasiverkkokauppa.fi


Kuva lainattu Ikea.fi

Kaapistot simppelit mattavalkoiset, kevyet ja ilmavat. Kaapeissa ei vetimiä. Takaseinä mahdollisesti betonia, päällä ainoastaan kirkas lasi tarvittavissa kohdin, kuten lieden ja altaan takana.


Kuva lainattu A´la carte keittiöt


Integroidut jääkkaappi ja pakastin, ehdottomasti!
Liesituuletin simppeli, kevyt seinämalli.


Kuva lainattu Savo.fi

Siinäpä niitä, unelmia. Tähän taloon me niitä tuskin enää tulemme toteuttamaan, mutta ehkä tulevaisuudessa? Tai sitten suunnitelmat kerkeää muuttua moneen kertaan :)

Kunhan nyt saataisiin ensin tuo olohuoneen lattia asennettua. Aikaa ei tahdo oikein mistään raosta löytyä, ehkä ensi viikolla....
Uusi sohvakin odottaa muoveissa, en kehtaa sitä käyttöön ottaa enenn lattianvaihtoa ja tapettihommaakin olisi, loppuukohan remontointi koskaan?

Lähetän haasteen eteenpäin Jennan Koti blogiin kaimalle,
Ruvella blogiin Juulille
Linnasalon elämää T:lle 
ja
Valkoista ja kiekuraa blogin Saikulle

Linkatkaa postauksenne myös haasteen aloittajan Lauran alkuperäiseeen postaukseen.

4 kommenttia:

 1. No nyt kun näin nää sun kivat keittiöhaaveet, niin tuli hirmu hinku satsata omakin virtuaalikymppitonni nimenomaan keittiöön, joka on vähän (paljon) ärsyttävä siksi, että en enää tykkää siitä, mutta koska on kuitenkin suht uusi (tai no, uusi ja uusi, mutta ei vanhakaan..) ja hyväkuntoinen, niin ei oikein ole kunnollisia perusteita edes itselle alkaa sitä uusimaan. Mutta jos kymppitonnin tosiaan saisin, niin eipä aikaakaan, kun olis törsätty :)

  Kivoja kuvia ja suunnitelmia. Ja haaveilu on aina mukavaa, vaikkei kaikkea tai edes mitään oikeasti toteuttaisikaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Nättiä, kyllä olis mullakin käyttöä :)

  VastaaPoista
 3. Heippa :) Kiva että teit tuon haasteen.
  Tosiaan, tästä laitoinkin jo alkuperäiseen postaukseen maininnan että tarkoitus ei ollut linkittää kaikkia postauksia alkuperäiseen tekstiin vaan että tässä haasteen "esittelytekstin" mukana kulkisi linkki blogiini jotta siitä tietää mistä haaste on alunperin :) Korjasin esittelytekstiä siis hieman.

  VastaaPoista
 4. Hauska haaste :) mukavan näköisiä ideoita saisi tuolla rahalla :) mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)