lauantai 6. syyskuuta 2014

Valaisinhommat jatkuu

Päivitimme nimittäin myös keittiön valaisimen. Stockholm- kruunu siirtyi portaikkoon roikkumaan ja tämä sopivan simppeli valaisin tuli tilalle. Käänsimme myös pöydän pitkästä aikaa toisinpäin. Mukavaa vaihtelua.

Muuten on kyllä ollut sisustusjutut ihan minimissä. Enempi tullut keskityttyä ulkovaatteiden päivittämiseen ja omaakin vaatekaappia pitäisi varmaan vähän uudistaa. Esikoinen  tarvitsi paljon kouluvaatetta ja pienimmäinenkin tuntuu kasvaneen kaikista jo ulos. Kovin haastavaa alkaa koululaisen kanssa jo olla kun mikä tahansa vaate ei hänelle kelpaakkaan vaan täytyy itse valita.
Onneksi ollaan vielä kivasti saatu makumme natsaamaan, sekin aika tulenee, että siitäkin pitää vääntää.

Päivällä retkeiltiin puolukkametsässä eväiden kanssa ja illalla vielä uusi retki sienisaalista katselemaan. Nyt alkaa puhti olla pois. Lämmin sauna odottaisi ja fetasalaatin tein iltapalaksi, viikonloput on niin ihania! Mukavaa iltaa, sytytellään muutamat kynttilät ja nautitaan toisistamme.

3 kommenttia:

  1. Kaunis lamppu keittiössäsi! Mukavia lomapäiviä :)

    VastaaPoista
  2. Juurikin kirjoittelin samaisesta aiheesta eli vaatapäivityksestä Minille :) Omia en ole edes ehtinyt vielä ajattelemaan :) Aivan ihanat nuo oranssi/harmaat fleecet... näenkö väärin vai ovatko H&M:stä? Mä tahdon meinaan kans!

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)