perjantai 26. syyskuuta 2014

Kupariharakka

Kirppiskierroksella kartutin kotimme kupariesineistöä.
Mukavasti näin syksyn tullen on tuo kupari sävynä alkanut miellyttämään silmää ja pikku hiljaa huomaankin haalivani sitä kotiimme. Tällä kertaa mukaani lähti tämä kaunis kuparinen kannu, jota ajattelin maljakkona käyttää. Lisäksi tämä pieni malja, mikäköhän tämän oikea alkuperäinen tarkoitus lienee? Kivasti sopivat yhteen  ellokselta tilaamani kuparisen lampunjalan kanssa. 
Lisäksi löysin keittiöön jalallisen kulhon ja pojan huoneen hyllylle kauniin puna-valkoisen sydäntarjottimen. Yhteensä näistä esineistä köyhdyin 8 euroa. Kuparinen kannu  ja keittiön kuparinen malja maksoivat 2e kappale. Pieni malja euron. Sydäntarjottimesta köyhdyin huimat 3 euroa. Kannatti siis lähteä taas tutkailemaan kirpparien valikoimaa. 
Mitäs mieltä siellä ollaan kuparista ?
 Hot or Not ?
Entäpä tykkäätkö kierrellä kirppareita ja mitkä ovat huisimmat löytösi livekirpulta?12 kommenttia:

 1. Kupari jutut miellyttää itseänikin, vaikka meiltä ei niitä löydykään (vielä). Ihania löytöjä! <3

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja. Kuparia löytyy omasta kodistani vain yhdestä kynttilänjalasta, mutta mielelläni sitä voisin johonkin lisää haluta :)

  VastaaPoista
 3. Kupariesineet ovat kyllä kauniita, vielä en ole onnistunut niitä kyllä kotiuttamaan :-)

  VastaaPoista
 4. Kupariesineet on ihania, meiltäkin löytyy tuollainen kuparikannu, maljakkoa sitä tosin käytetään :)

  VastaaPoista
 5. Minä en ole vielä lämmennyt tuolle kuparille, varmaan lapsuudessa joutunut näkemään niin paljon kuparikahvipannuja että jäi traumoja :D Postaankin lähipäivinä minun syyskuun kirpparilöytöni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäki muistan ne kuparipannut ja niitä pursuaa kirppareillakin paljo.

   Poista
 6. Hmm, kupari on tehnyt hiljalleen tuloaan jo aika pitkään, ja kyllähän se usein niin tahtoo mennä, että mitä enemmän jotain tiettyä asiaa/sävyä näkee (esim. blogeissa), sitä enemmän se alkaa hiljalleen miellyttää omaa silmää. Itse olen siinä vaiheessa, että on ihanaa katsella muiden kupariesineitä, mutta omasta kodista sellaisia ei (ainakaan vielä) löydy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä varmaan ihan totta, vähän kuin piilomainonnan uhri :D

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)