perjantai 12. syyskuuta 2014

Neonvärit hehkuu meidän talvessa

Vaikka sisustuksen suhteen rakastankin harmonisia, maanäheisiä suhteellisen neutraaleja ja pehmeitä värejä, lasten talven ulkovaatetuksessa räiskyy kirkkaat Neonvärit.

Molo Kids ulkovaatevalikoima on jaksanut ihastuttaa vuodesta toiseen. Selkeät värit, huippu hyvät heijastimet, mikä on mulle tosi tärkeä juttu. Vaate josssa on  surkiat heijastimet jää kyllä armotta kauppaan. Tekniset ominaisuudet on kunnossa ja materiaalit laadukkaita. Ja iso plussa siitä, että jopa ekaluokkalainen ite valitsi tämän korallinvärisen karvareunuksisen takin talveensa. Väri oli kuulema ihana ja takki on unelman pehmeä ja takuulla lämmin. Tämän vuoden uutuus jutuista keskimmäiselle on Girly rainbow ja kuopukselle Space neon.

Tytöille tulee vielä mustat toppahousut kaveriksi takeille ja pipot on tilauksessa. Edellisvuoden kaksiosaiset setit saavat vielä tämänkin vuoden palvella kakkospukuina. Pienimmälle ostin keväällä alesta kaksiosaisen laskettelusetin. Kengät aiheuttaa kyllä suurta päänvaivaa. Pienimmälle tulee Kavatit ja peruskuomat, keskimmäinenkin suostuu vielä kuomat jalkaan  nykäseen, mutta esikoisen kenkävalinnat aiheuttaa harmaita hiuksia. Kesäksi tennarien valintakin oli niin vaikeeta ja oikeen mikään ei meinannu kelvata. Ehkä vaan lähdetään kahestaan kierteleen kauppoja ja katotaan mitkä kelpuuttaa. Jotku kivannäköiset goretexit pitäisi mös keskimmäiselle löytää. Oisko vinkkejä? 

Oma talvivarustus on onneksi jo kunnossa. Yhden uuden parkatakin investoin, vaikka sillekkään ei olisi edes välttämätöntä tarvetta ollut. Joskus vaan on mukava olla turhamainen ja hemmotella itseäänkin.

Joko siellä on suunnattu katseita talveen? 
Mitä hankinnassa?10 kommenttia:

 1. No siinä on kyllä väri-iloitteua kerrakseen, erottaapahan omat lapset pulkkamäestä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäät talvivaatteet teillä, lapset ainakin löytyy lumen seasta ;) Meidän neidille hankin juuri talvitakin ja siihen pitäisi löytää vielä kivat mustat toppahousut+ tietty asusteet (blogiini tulossa postaus piakkoin).

  VastaaPoista
 3. Ooohlalaa mitä herrrkullisia värejä :))!!

  VastaaPoista
 4. Ompas ihanan pirtsakoita vaatteita! :)

  VastaaPoista
 5. Meillä oli tuo Molo kidsin keltainen tppapuku viimetalvena-ja tykkäsin siitä kovasti..Tuo vihreä tai se oranssi ovat myös kovasti mieleen..

  VastaaPoista
 6. Nuo Molon puvut on kivoja (mua vaan ärsyttää tuo nimi) ;) Meillä on neidille hankittuna talveksi pinkki ReimaTecin puku, ostin kevättalvella alesta. Reima ja Ticket on passannu parhaiten meidän lasten kropalle. Viime talvena oisin ostanu neidille Molon turkoosin haalarin, mutta ei puku passannu malliltaan yhtään meidän neidille: niissä jää selkämitta aivan liian lyhyeksi. Pienemmälle oottaa kaapissa neidin vanha Ticketin ruskea tähtipuku (pelkään vaan että taitaa olla talvella vielä liian iso!).. Viime talven ReimaTec ois varmaan menny vieläki pienemmälle, mutta laatu oli niin onneton että puku piti reklamoida..

  VastaaPoista
 7. Voi mahdoton kun ihania vaatteita! Kyllä kelpaa lasten noilla ottaa talvi vastaan! :-)
  Täällä selvitään onneksi toppahousujen ostolla :-)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)