perjantai 31. tammikuuta 2014

Kauniit kukat ja muuta höpinää

Pakkaspäivää täältä Kainuusta! Pakkanen paukuttaa taas yli -20. Tympeetä! Mun puolesta kesä vois tulla nyt heti. Mun uusi järkkäri kotiutui, muutamia testikuvia olen vasta ehtinyt ottamaan ja ohjekirjaan ja säätöihin en ole edes vilkaissut vielä :D Ilmoittauduin valokuvauskurssille ja toivon, että siellä pääsisi ammattilaisen opetuksessa kunnolla sisälle kameran ja valokuvauksen saloihin. 

Eilen aamu alkoi mahottomalla hiilarikrapulalla. Mulla oli tankkauspäivä ja sen kyllä olossaan tunsi seuraavana aamuna. Huh, eipä taas hetkeen tee mieli vetää hiilaripöhnää. Onko teissä lukijoissa ketään aktiivisesti kuntosaliharjottelua tekevää? Mulla on takana nyt 6 kuukautta personal trainerin kanssa. Kolmas ohjelma ja ihan kivoja tuloksia. Yritän 4 tai 5 kertaa viikossa käydä treenin tekemässä, useimmiten jätän kuitenkin 4 tehokertaan ja yksi löysäilykerta. Kerrallaan salilla kuluu noin puolitoista tuntia. Nyt onkin hyvä ajankohta aktiiviharjoittelulle, kun olen vielä kotona lapsia hoitamassa. Ei tule huonoa omaatuntoa, vuorokaudesta jää vielä 22.5 tuntia lapsille.  Syksyllä olisi tarkoitus aloittaa jälleen työt ja opiskelu joten voi olla, että harjoittelukin sitä myötä vähenee.

Eilen mies toi koulusta tulleesaan mulle yllärinä tulppaaneja. Tulppaanit on tosi kauniita ja yksi lempikukikstani. Tykkään myös neilikoista, ne kestävät pitkään, vähän huonommallakin hoidolla :) En ole mikään viherpeukalo ja muita viherkasveja meiltä ei löydykkään. 

Päivällä riitti hyvin valoa, joten otin hieman testikuvia uudella kameralla.  Mitäs tykkäätte laadusta? Ja tottakai PinkPower ;)
Mukavaa viikonloppua, muistakaa hölläillä ja nauttia!






10 kommenttia:

  1. Aika päheen värinen kamera :) Itse latasin juuri monen vuoden tauon jälkeen kuntosalikortin... Ihan noin tiukkaa treenausta ei kuitenkaan, mutta jos vaikka kerran viikossa... tai mistäs sitä tietää jos vaikka innostun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki oikein nami kamera :P, eipähän mee heleposti hukkaan ! kerran viikossa on ihan hyvä! Kuntoilu on kivaaa :)

      Poista
  2. Hienon värinen kamera!
    Täällä on mielettömän kylmä, pakkasta -23 ja kamala tuuli. Joten eipä tee mieli paljon ulkoilla...
    Minä yritän pari kertaa viikossa käydä jumpalla: pumpissa tai combatissa. Nyt olen hankkinut kotiin kahvakuulan ja sitä on tullut heiluteltua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tänään täällä onneksi vain -12! Pääsee luistelemaan ja ulkoilemaan, jee! Mitä tykkään ohjatuista tunneista? täällä maalla ei ole sellaiseen mahdollisuutta :/ Kahvakuulaan ajattelin itekki satsata.

      Poista
  3. Tulppaanit myös minun lemppareita :-)

    Kamera on aika herkun näköinen!Kivaa viikonloppua sulle :-)

    VastaaPoista
  4. Tulppaanin lumoissa! :) Tulin vastavierailulle ja jään ehdottomasti seuraamaan jatkossakin postauksiasi. Sinulla on ihana koti ja hurmaava blogi! :))

    VastaaPoista
  5. Täytyi tulla myös vastavierailulle.:) Ihania kuvia! Ja laatu on hyvä!!:) Huvittaa itseä kun omat kuvani ovat usein melko 2.luokkaa kun en mitenkään ole valokuvaamiseen perehtynyt eikä kamerakaan ole hyvä... Kyllä sen eron vain huomaa.

    Minäkin sain kuluneella viikolla mieheltä ylläriksi tulppaanikimpun, näitä ylläreitä lisää kiitos!;) Neilikatkin on aivan ihania ja siitä huippuja kun kestävät niin kauan.

    Minäkin käyn salilla, 3-4 krt viikossa. Mieheni on kuntosalia harrastanut teinistä asti joten häneltä sitten olen vinkkiä saanut harjoitteluun. Itse kuulun vain siihen luokkaan että saliharjoittelun tuloksia luultavasti huomaisi ulkomuodossa paremmin jos sitä rasvakerrosta siitä päältä saisi pienemmäksi...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Hyvät kuvathan sulla on. Kukkayllärit on aina kivoja! Neilikat on tosiaan ihan superkukkia. tuloksia ootellaan täälläki enemmän :P Mukavaa viikkoa!

      Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)