tiistai 29. elokuuta 2017

Hiirenharmaa koti ?

Muutamia kuukausia olemme mieheni kanssa keskustelleet mahdollisesta olohuoneen seinien maalaamisesta. Olen pohtinut erilaisia vaihtoehtoja ja aina silloin tällöin niitä miehelle heitellyt ilmaan. Itsekin olen vähän hukassa ollut tilan suhteen ja selvää visiota ei oikein ole syntynyt. Nyt sauna ja kylpyhuonerempan yhteydessä (samoilla sotkuilla :D) päätin ottaa härkää sarvista ja valita sävyt ja maalit seiniin. Vähän tuota miestäkin kuunnellen, päädyttiin lopulta maalaamaan kalkkimaali piiloon ja tilaan valittiin kaikille muille, paitsi valokuvatapettiseinälle Sadolinin hiirenharmaa sävy.
 
 
 Tykästyin tämän sävyn tietynlaiseen lämpimään tunnelmaan. Sävy on kuitenkin suhteellisen neutraali seinässä ja siihen on helppo yhdistää meillä jo valmiiksi löytyvät sävyt. Samalla se kokoaa yhteen keittiön ja olohuoneen, samaan sävymaailmaan. Oli kyllä hyvä valinta.
 
 
Katselin kaikenlaisia trendisävyjäkin mm. color now - esitteistä, mutta tiedän, että tulisin kyllästymään aika pian. Kontrastit ovat ihan kivoja pienillä pinnoilla ja yksityiskohdissa, mutta oman kotini seiniin en oikein osannut ajatella. Syksyn tullessa kaipaa sellaista lämmintä, pesämäistä tunnelmaan. Semmosta, mihin on työpäivän jälkeen hyvä käpertyä perheen kanssa vain olemaan. Olematta liian hallitseva, ehkä jopa hiirenharmaan huomaamaton ;)


 
Mitäs tykkäätte, osuiko sävyvalinta nappiin ?
 
 

3 kommenttia:

  1. Ihan on kyllä nappivalinta teidän kotiin. Sävy on kauniin pehmeä!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! Mistä tuo hieno matto on löytynyt?

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)