tiistai 15. marraskuuta 2016

Esiteinin asustekriisi!

Kaikki te esiteinien vanhemmat tietänette, mistä puhun! Tänäkin talvena ollaan painittu hanska- ja pipo ongelmien kanssa. Vuosi vuodelta tuntuu olevan vaikeampaa löytää mieluisia asusteita talvikeleihin. Talviasusteshow alkoi jo eskarissa. Eskariin ei enää voinut pukea toppahaalaria, eikä missään nimessä kypärämyssyä. Kellään ei kuulema ollut, ja totta puhuivatkin. Kovin harva eskarilainen näytti haalariin pukeutuvan. Eskariajan vielä pystyi käyttämään toppakintaita, mutta ootappas kun koulu alkoi ei toppakintaita käteen, ei millään. No, mitäpä luulette talviasusteshown olevan nyt, kun rakas esikoiseni on ehtinyt esiteinin ikään. Ei toppakintaita, ei toppahansikkaita, ei lapasia! Arvatkaa hypinkö ilosta eräänä iltana facebookia selatessani, kun esikoiseni huomasi feediin tulleen Soma Originalin topparukkaskuvan. "Kato äiti, miten ihanat kintaat!". 
Ja onkin ne ihania! Pilviä, tähtiä, sydämiä, rusetteja! 
Ja mikä parasta lämpimät!
 Nämä nahkarukkaset on varustettu teknisellä villapolyester vuorella ja pitkällä varrella. Ne pitävät hyvin kosteuden ulkona ja lämmön sisällä. 
Vuorimateriaali on 70% villaa ja 30% polyesteria. Tekniseltä- sekä käyttömukavuudeltaan aivan huippuluokkaa.
Eivät hiosta ja hengittävät hyvin. Oi kiitos, kiitos Soma Original, kun ratkaisitte meidän asusteongelman tältä talvelta. Näiden rukkasten uskon kestävän vielä usean talven eteenpäinkin. 


Rukkasensa tytär valitsi tietenkin teinimäiseen tapaan mustana ja valkoisella tähdellä. Äiti ihasteli ihania vaaleanpunaisia sydämmiä, mutta ei on äidin unhoitettava vaaleanpunaiset hörhöttelyajat. Tai hmm...vieläkön keskimmäinen tyttäreni innostuisi vaaleanpunaisesta? ;) 


3 kommenttia:

  1. Tyylikkään näköiset! Olet muuten voittanut arvonnan! Laitatko yhteystiedot tulemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Onpas kivat. Täytyykin käydä katsomassa löytyisikö näitä meidän neidin koossa myös. Hän ei vielä ole tarkka hanskojen ulkonäöstä, mutta hänellä on aina sormet jäässä, joten lämpimät hanskat haussa. :)

    -S

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)