sunnuntai 16. elokuuta 2015

Uusi leikkikaveri

Kuopukselle saapui toissa viikolla uusi leikkikaveri. Puppy sai isoveljen ja pikku N uuden uljaan ratsun :)
Paikallisessa ruokaravintolassa käydessämme pikku N on aivan ihastuksissaan ratsastellut tällaisella Eero Aarnion Dinolla.
Pitihän se prinssille uljas ratsu siis kotiinkin hommata. Miekka kenossa kohti prinsessan tornia, lohikäärmeeksikin tämä ihanuus pienen miehen leikessä muuntuu.
Ja tämä lelu on kyllä äidinkin mieleen kovin.
Olkkari kuvissa vilahtaa myös olohuoneen uusi matto. Asuntomessumatkalla miehen kanssa pyörähdimme tietenkin myös ikeassa ja Lohals- matto päätyi peräkonttiin. 
On muuten ihana matto! 
Sen kertonee jo se, että mieskin sitä äityi kehumaan. Eikä kehu suotta, tuo kivasti lämpöä kotiin ja kiva jalan alla. Eikä näy roskatkaan heti. Nappi ostos!
Tämä päivä on lasten kanssa nautittu upeasta kesäisestä säästä. Geokätköjä etsimme ja löysimmekin tänään kolme. Pikku N oppi ajamaan pyörällä ilman apurattaita, sehän oli jätskin paikka. Grilliruoka maistui taivaalliselta aurinkoisella teranssila ja muutenkin aurinko antaa iloa ja energiaa!
Äkkiä vielä nauttimaan ihanasta illasta.
Iloa sinne!


2 kommenttia:

  1. Tuo dino on kyllä ihana. Minulla tulee siitä mieleen Näin koulutat lohikäärme elokuvan Hampaattoman.

    VastaaPoista
  2. Kivoja nää Aarnion lasten jutut on. Niitä tulee ihasteltua, vaikka meille ei ole niitä hankittu kun lapset oli pieniä.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)