lauantai 15. elokuuta 2015

Pienet pirtsakat piristykset

Syksy taitaa alkaa jo tulemaan. Aurinko paistaa, mutta ilmassa on kuitenkin syksyinen kylmä tuulahdus. Voi, että minä rakastan syksyä. Niitä ihanan raikkaita, kuulaita ja kirpakoita syysaamuja. Kun aurinko alkaa hiljalleen lämmittää. Hetkiä metsässä, puolukoiden ja sienten perässä. Eväsretkiä lasten kanssa. Pimeitä iltoja, jolloin voi kynttilän valossa kietoutua vilttiin. Sitä kaunista värien loistoa luonnossa. Syksy on kaunista aikaa, vaikka kesää rakastankin himpun enemmän :)
Mieli kaipasi kuitenkin jo pilkahdusta väriä, joten ostin Marimekon kangasta, jostai valmistui mukavan pirteät tyynyt olohuoneeseen. 


Pari muutakin sopivaa kangasta syksyä ja talvea ajatellen jo valitsin myös ihania uutuuksia oli saapunut Syksy herättelee taas kunnolla sisustusintoa ja mieli puhkuu erilaisia ajatuksia ja ideoita. Makuuhuoneen remontti on jo kilpailutusasteella ja päässä pyörii tuhat eri ideaa sitä ajatellen. Huoh.
Ai niin Salon seudun sanomat julkaisivat tällä viikolla jutun, johon ostivat kuvaamiani kuvia kodistamme :) Kiva juttu sekin! 


3 kommenttia:

  1. Kaunis tyyny. Täälläkin ollaan syksyihmisiä ♥

    VastaaPoista
  2. Täällä ollaan taas niin kesäihmisiä, mutta tuo tyynyn kangas sopii oikein kivasti myös kesään.

    VastaaPoista
  3. Minkä niminen tuo kangas on? Täällä myös syksyä odotellaan <3

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)