sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Remppakaaoksesta loman lopetus terkut!

Terveisiä täältä remppakaaoksen keskeltä. Keittiö on räjäytetty atomeiksi ja ah tätä kaaosta. Mukava täällä kolmen lapsen kanssa asustella :D Musta tuntuu, että meijän keittiön kamoja on joka nurkka pullollaan. Ehkä ois aika vähän karsia romua.
Katto poistettiin ja samalla kamala verholauta, mikä tuossa ikkunan edessä oli. Huh, olenki jo sen kanssa huokaillut.
Samoten lähtivät puolipanelist seinistä. Ne olisi jo aiemmin poistettu, mutta lattia oli asennettu jälkikäteen ja sopivia listoja ei löytynyt. No nyt nekin kammotukset on roskaläjässä.Seuraavaksi lähti eka kerros lattiasta. Alla odotti vielä toinen kerros muovimattoa, joka pitää vielä poistaa ennen vinyylilankun asennusta. Aikamme pähkäiltyä valitsimme siis keittiön lattiamateriaaliksi paljon hyvää palautetta saaneen vinyylilankun. Helppo asentaa, hyvä kestävyys lapsiperheessä, ei kopise niin kuin laminaatti ja on lämmin.Yläkaapit on jo purettu, osa alakaapeista myös. Tasoja poistettu ja välitilan laatat irroitettu. Seinälevyt vaihdetaan seuraavaksi ja vedetään sähköt uusiksi. Joudumme uusimaan aika paljon myös sähköjä, jotta kokonaisuudesta tulee toimiva. 
Kauankohan tätä kaaosta kestää ? 


Eikö oo komia keittiö meillä :P


Tästä alettiin purkuhommiin!
Heippa vanha, epäkäytännöllinen, ruma keittiö!

6 kommenttia:

 1. Oih, sielläkin rempataan! Täällä on myös hihat heiluneet ;)).

  Onpas kiva nähdä mitä ihanaa teille on tulossa :)

  VastaaPoista
 2. Voi mä niin toivon että mäkin saisin räjäyttää meidän keittiön! Vaikka ei tuo remonttivaihe kovin rentouttavalta ja mukavalta näytä :) Onneksi lopputulos varmasti palkitsee!

  VastaaPoista
 3. Siellähän on laitettu hihat heilumaan. Iso työ palkitsee varmasti :)

  VastaaPoista
 4. No niin, siellähän on alettu tositoimiin. Voi että se onkin ihana kun se keittiö vaihe vaiheelta lähtee uusi tulemaan. Paljon ankaraa työtähän se vaatii, mutta kyllä sitä uutta keittiötä onkin sitten valtavan työn jälkeen ilo käyttää :) Remontti-iloa ja tsemppiä <3

  VastaaPoista
 5. Onpa työmaa teillä!Tein yhden huoneen pientä pintaremonttia,niin siinäkin meni pari kolme päivää.Mutta ihanahan on saada uutta ja entistä ehompaa!

  VastaaPoista
 6. Näyttää niin tutulta!:D (Juuri rempattu rivarikolmio meillä)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)